feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Târgul cartierului creativ. De Crăciun. @ The Institute

Wed, 4 Dec 2019 ⏐5:00 pm - 10:00 pm

Târgul cartierului creativ. De Crăciun.

Târgul cartierului creativ. De Crăciun. @ The Institute

Pe 4 decembrie vă așteptăm la Institute, The Café (Str. Știrbei Vodă 104-106), pentru a #cumpăraLocal de la vecinii noștri din Cartierul Creativ.

Puteți face cadouri celor dragi obiecte de ceramică semnate de Madalina Teler (De Ceramica), bijuterii semnate de Carla Szabo, jucării creatie de la designforkidz.com, cărți de la Modul Cărturești sau reviste de la Dispozitiv Books. Vă mai așteaptă surprize din partea NALU Underwear, BumbagR, The Hive, Dulciuri de la Maya și Gelato D’Amore.

În plus, Asociatia Young Initiative le sare și anul acesta în ajutor copiilor instituționalizați din sectorul 4 și aduce la târg un coș special unde puteți lăsa cadouri de Crăciun pentru aceștia. Haine, cărți, jucării, dulciuri ambalate neperisabile, practic orice lucru care aduce bucurie unui copil cu vârsta între 4 și 18 ani este binevenit. Obiectele pot fi noi, cât și folosite, însă curate și într-o stare bună.

Programul este 17:00-22:00.

Acest târg face parte din festivalul Miercurea Minților Creative.
#CumpărăLocal

Organizer

Cartierul Creativ
Email:
office@institute.ro
View Organizer Website

Venue

The Institute
Stirbei Voda 104 - 106
Bucharest, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.