feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

StudentFest iRELEVANT // 2019

Fri, 10 May 2019 ⏐10:00 am

StudentFest iRELEVANT // 2019

StudentFest iRELEVANT // 2019

În perioada 10-19 mai, festivalul internațional de artă și cultură StudentFest reîncepe!

Apărut ca o reacție la cenzura libertății de exprimare, StudentFest a evoluat de-a lungul anilor, ajungând la a 28-a ediție în care arta și cultura sunt puse în centrul atenției, din nou. Ediția din acest an își propune prin intermediul atelierelor și evenimentelor organizate, să demonstreze că arta rămâne o valoare de relevanță, indiferent de vremuri.
Fie că ești un tânăr artist ce caută un mediu propice unde să se exprime și să se promoveze sau vrei să înveți lucruri noi și să te dezvolți în diverse domenii artistice, StudentFest este oportunitatea perfectă pentru orice consumator de artă. Așadar, pentru cei care își doresc să trăiască experiența StudentFest, am dat startul înscrierilor pentru artiști (1 martie-15 aprilie), participanți (1-31 martie) și pentru voluntari (1-15 martie).

În zilele noastre, arta este contestată din toate direcțiile și este din ce în ce mai greu să definim ce mai este relevant sau irelevant în arta contemporană.

Vă propunem să ne vedem la Timișoara, între 10 și 19 mai, să alegem împreună relevantul în defavoarea irelevantului artistic!

Details

Date:
Fri, 10 May 2019
Time:
10:00 am
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/416760895765824/

Organizer

OSUT Timișoara
Phone:
0256 592 181
View Organizer Website

Venue

Timișoara
Timișoara
Timișoara, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.