feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SIT [live], Mihigh, Paul K @ Sala Polivalenta Cluj

Fri, 19 Feb 2016 ⏐11:00 pm

SIT [live], Mihigh, Paul K @ Sala Polivalenta Cluj

SIT [live], Mihigh, Paul K @ Sala Polivalenta Cluj
19 Februarie, 23:00

SIT live (Cristi Cons & Vlad Caia)
Mihigh
Paul K

Entry: 20 RON < h00:00 / 30 RON > h00.00
Sala Polivalentă Cluj-Napoca [aripa de est]
_________________________________
SIT este rezultatul prieteniei dintre Cristi Cons şi Vlad Caia, un proiect ce a luat naştere acum câţiva ani, cu mult înainte ca aceştia să simtă nevoia unui avanpost de promovare a propriilor capodopere. Acest avanpost a devenit cunoscut sub numele de Amphia, propriul label ce se prezintă cu infinite posibilităţi şi care are drept scop redescoperirea artefactelor pierdute a muzicii electronice prin intermediul unei tehnici futuriste. Amphia este o lume proiectată în mintea creatorului, o lume fără graniţe şi un ocean infinit de forme muzicale şi idei ce se întâlnesc la orizont pentru eternitate.

Ambii artişti au multe release-uri spectaculoase, ceea ce face din SIT live un proiect tot mai interesant unde aceștia își pot extinde creativitatea performând împreună.

Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă mai profundă, dar și techno în egală masură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice.
Dragostea pentru muzica bună și viziunea asupra muzicii electronice l-au condus pe Mihigh către fondarea label-ului Midi Records Romania, o platformă care promovează arta și pasiunea, mergând pe calitate și nu pe cantitate.

Paul K are stilul său personal, care se diferențiază de cel al colegilor de breaslă cu ușurință, venind cu un groove ademenitor și subtil deopotrivă, prin fiecare piesă pe care o mixează. Este adept al muzicii complexe, fiind imposibil să stai nemișcat pe ringul de dans. Reprezentant al valului românesc de artiști ai muzicii electronice, Paul K transmite prin seturile sale stări de spirit și trăiri pozitive, făcând din acestea o experiență aparte.

Details

Date:
Fri, 19 Feb 2016
Time:
11:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
https://www.facebook.com/events/1643599185882210/

Organizer

Club Midi
Phone:
0752 238 780
Email:
clubmidi@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Polyvalent Hall / Sala Polivalentă (Cluj-Napoca)
Sala Polivalentă, Strada Uzinei Electrice,
Cluj-Napoca, 400375 Romania
+ Google Map
Phone:
0264-483160
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.