feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seri lejere la MNAC

Tue, 18 Sep 2018 ⏐7:00 pm - 12:00 am

RON16
Seri lejere la MNAC

Seri lejere la MNAC

Reîncepem seria de dans pe terasa MNAC. Vă invităm la o vizită a expozițiilor din cadrul muzeului, la capătul căreia ne așteaptă o petrecere lejeră pe acoperișul Palatului Parlamentului.

De fundalul sonor al aceastei ediții se vor ocupa Voloka & Cristu.

Voloka [Cristin Negriuc]
Muzician promotor al muzicii ca stare astrală, absolvent al Sectiei de Compoziție Jazz, basist și producător de muzică electronic organic. Primul contact cu muzica electronică l-a avut în anii facultății unde după 3 ani de concerte în trupe cu instrumentiști din zona funk și-a compus licența în mediul digital, cu teme de muzică programatică. Pasiunea pentru muzica electronică a continuat după facultate când a început să lucreze ca instrumentist și orchestrator în diferite studiouri bucureștene, producând muzica în diferite proiecte de breakbeat, drum and bass și jungle, ca membru al trupei Rise of Artificial. În 2017 s-a apucat de mixat și face parte din proiectul Roman & Voloka unde compune cu alți instrumentiști muzică deep house, nu-disco și lounge. Seturile lui aduc energie, groove și remixuri într-un sound propriu original, cu o paletă sonoră de stiluri diferite. De la tropical la techno, de la house-ul anilor ’80 la piese future groove, cu un stil experimental, cu muzică plină de substanță și culoare.

Cristu [special guest]

Intrare: 16 lei, costul biletului de intrare în muzeu.

Capacitatea spațiului este limitată la 200 de persoane, așa că veniți devreme. Muzeul este deschis vizitării până la ora 20:00. Accesul în clădire se face până la ora 23:00.

Accesul cu automobilul se face pe poarta A1 (intrarea de la Senat), iar ieșirea se face pe la fosta intrare la muzeu. Accesul pietonal rămâne neschimbat.

Details

Date:
Tue, 18 Sep 2018
Time:
7:00 pm - 12:00 am
Cost:
RON16
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , ,
View Event Website

Venue

MNAC
Muzeul Național de Artă Contemporană, Strada Izvor 2-4
Bucharest, Sector 5 050563 Romania
Phone:
+40 21 318 9137
View Venue Website

Organizer

MNAC
Phone:
+40 21 318 9137
Email:
info@mnac.ro
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event