feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Săfițicuminți Community

Sat, 15 May 2021 11:00 am Sun, 16 May 2021 6:00 pm

Săfițicuminți Community

În ultimul timp, consumul ridicat de vitamina C a fost promovat intens (din motive evidente și bine întemeiate), însă noi vă propunem să aveți grijă și la aportul de vitamina A: trebuie doar #săfițicuminți.
Producerea și consumul de Artă, ca și vitamina A, sprijină sistemul imunitar și ne ajută să ne vindecăm mai rapid în cazul unor infecții sau inflamații din organism. Dacă am învățat ceva în ultimul an și jumătate, pe lângă a ne bucura mai mult de lucrurile mărunte, este că Arta ne ajută să trecem mai ușor prin momentele grele și că ne poate aduce laolaltă chiar și atunci când condițiile nu sunt cele mai favorabile. Totuși, spre deosebire de alte suplimente, Arta consumată în exces nu provoacă reacții adverse. 
Vă invităm, așadar, să abuzați de ea în cadrul deschiderii Săfițicuminți Gallery. Începând cu data de 24.04.2021 ne găsiți pe Strada Icoanei 86, la CoOperativa, unde sperăm să ne alimentăm împreună cu A(utenticitate) și C(reativitate). Să fiți cuminți și să veniți, 100% veți fi răsplătiți

Întrucât prioritizăm sănătatea și siguranța publicului, numărul de vizitatori acceptat în incinta CoOperativa la data deschiderii oficiale va fi menținut în acord cu normele de protecție oficiale. Echipa noastră se angajează să verifice în permanență respectarea regulilor de distanțare socială, atât în spațiul extern, cât și în cel interior, pe toată durata evenimentului.
Vizitatorii sunt rugați să poarte masca de protecție pe toată durata vizitei, să folosească dezinfectantul pus la dispoziție și să păstreze o distanță de minim 1 metru față de celelalte persoane.Ținând cont de instabilitatea produsă ca efect secundar al pandemiei, deschiderea ar putea fi amânată. Organizatorii vor face cunoscută modificarea oricăror date pe pagina evenimentului.

Details

Start:
Sat, 15 May 2021 ⏐11:00 am
End:
Sun, 16 May 2021 ⏐6:00 pm
Cost:
Free
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , , , , , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/178093274140229

Organizer

Săfițicuminți
Phone:
0762111547
Email:
admin@safiticuminti.ro
Website:
View Organizer Website

CoOperativa

Strada Icoanei, Nr 86, 020454
București, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Săfițicuminți

0762111547

View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.