feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Romanian Design Yard Sale

Sun, 20 May 2018 ⏐12:00 pm - 8:00 pm

Romanian Design Yard Sale

Romanian Design Yard Sale

Dizainăr și Ubikubi sărbătoresc al 6-lea an de Romanian Design Week cu un Romanian Design Yard Sale. Ne vedem în grădina magazinului Dizainăr, să petrecem duminica împreună cu oameni creativi, obiectele tale preferate pentru casă la prețuri mega-speciale și câteva surprize.

SAVE THE DATE!
May 20, from 12 pm to 8 pm
@Dizainăr concept-store & garden

———————-
❖ Romanian Design Yard Sale are loc în Cartierul Creativ, este un eveniment organizat de Dizainăr concept-store și Ubikubi și se află pe HARTA EVENIMENTELOR CONEXE Romanian Design Week 2018. RDW 2018 va avea loc în București, în perioada 19 – 27 mai. #rdw2018

———————-
❖ Event PARTENER

Peroni Nastro Azzurro

———————-
❖ DIZAINĂR x UBIKUBI

DIZAINĂR este magazinul de design românesc fondat în 2012, ce și-a propus să pună pe picioare o piață vibrantă de produs și concept autohtonă, capabilă să concureze la standarde internaționale. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. În magazinul Dizainăr și pe site-ul Dizainar.ro găsiți o selecție de peste 400 de produse de serie ale designerilor români, unii dintre ei premiați internațional.

Fondat în 2014, UBIKUBI s-a articulat într-un brand validat deja pe piața internațională, având drept promotori inițiali lampa „/” și seria de scaune Marco. Reputația a fost alimentată de un manifest simplu, dar efervescent: design de obiect racordat la trenduri, testat, materializat și validat comercial dincolo de conceptele expoziționale volatile. Toate obiectele Ubikubi sunt desenate și testate in-house și dezvoltate folosind materiale sustenabile și tehnologie proprie.

#Dizainar #Ubikubi #RomanianDesigners

❖ ❖ ❖

Weekend în Cartierul Creativ, în cadrul Romanian Design Week 2018 (RDW)

 

Organizer

Dizainăr

Venue

Dizainăr
Puțul cu Plopi, nr. 17
Bucharest, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.