feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Raving Iran | Clubul de Film Documentar

Wed, 24 Apr 2019 ⏐6:00 pm - 8:00 pm

Raving Iran

Vă invităm la vizionarea unui film documentar în cadrul Clubului de Film Documentar, un proiect realizat în colaborare cu One World Romania la Școală.

Invitat: Ehsan G Mashadi. Ehsan e muzician și e originar din Iran.

Raving Iran
Susanne Regina Meures / Elveția / 84 min / 2016
Sala de Consiliu, miercuri 24 aprilie, ora 18:00.

Anoosh and Arash sunt doi DJ din Iran. Își spun „Lamă și Barbă“ și împreună se află în centrul scenei underground techno din Teheran. Într-o țară condusă de un sistem care interzice aproape orice formă de expresie muzicală – în special dacă e asociată cu Occidentul și prin urmare „satanică“ – cei doi fac eforturi să găsească un printer unde să-și poată tipări coperta CD-ului neaprobat oficial și să convingă o angajată a Ministerului Culturii și Identității Islamice că nu e nici o problemă că solista are piercing-uri. În încercarea de a evita raidurile și aresturile poliției moralității, cei doi organizează petreceri techno rave în deșert – cu mare success, dar în condiții extrem de periculoase. Când primesc o invitație la cel mai mare festival techno din lume, Anoosh și Arash au în sfârșit ocazia să ia o decizie majoră cu privire la destinul lor de muzicieni.

Two DJ’s in Tehran are battling to play the music they love and set up dance parties. Local regime does not look well at harbingers of western culture of decay so the protagonists need to do big decisions.

Venue

Facultatea De Sociologie
Bulevardul Schitu Magureanu nr. 9, București
București, Romania
+ Google Map
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account