feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Preview Mauve Wine Experience la Acuarela

Fri, 30 Aug 2019 ⏐7:00 pm - Sat, 31 Aug 2019 ⏐10:00 pm

Preview Mauve festival

Vineri, 30 august 2019, ne întâlnim la Acuarela pentru un preview special MAUVE Wine Experience III – Festival de muzica si film. Cu o săptămână înainte de festival, aducem în București o parte din magia viei de la Tohani cu muzică, degustări de vin, struguri, must proaspăt și multă energie bună!

De la 19:00, stăm la povești din lumea vinului și participăm la degustări susținute de somelierul Tohani România Ștefan Timofti. Producem împreună primul must al anului din struguri proaspeți și ne bucurăm de un concert Muse Quartet unplugged.

Intrarea este liberă.
Rezervări la 0745662889.

 

MAUVE Wine Experience III – Festival de muzica si film are loc în perioada 6-7 septembrie 2019 în mijlocul viei Tohani România. La doar o oră și jumătate de București, în plină perioadă de cules, MAUVE-Wine Experience aduce publicul în inima naturii, pentru două seri memorabile de toamnă cu plimbări prin vie, concerte, proiecții de film, degustări de vinuri, concursuri de cules și de fotografie și multe alte experiențe speciale.

Line-up-ul oficial include concerte Ada Milea & Bobo, Mădălina Pavăl, Moonlight Breakfast, Vinyl, Rum, Tapas & Wine și scurtmetraje ANONIMUL IFF.

 

Details

Start:
Fri, 30 Aug 2019 ⏐7:00 pm
End:
Sat, 31 Aug 2019 ⏐10:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Acuarela

Venue

Acuarela
str. Polonă, nr. 40
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.