feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Premieră: Pretend we make you happy (again)

Fri, 30 Jul 2021 7:30 pm 8:30 pm

Premieră: Pretend we make you happy (again) - de Andreea Novac

Premieră: Pretend we make you happy (again) – de Andreea Novac

Premiera din acest weekend aduce pe scena de la Centrul Național al Dansului București o nouă versiune a spectacolului care a consacrat-o pe coregrafa Andreea Novac.

În procesul de lucru la „Pretend we make you happy”, creat în 2010, Andreea Novac se întreba ce tip de mișcare ar trebui să așeze pe scenă pentru a provoca și produce un transfer energetic între interpreți și public:

Ce tip de interactivitate este necesară, cum este ea construită și manevrată din interior spre exterior, ce ne mișcă atunci când privim un spectacol intens, epuizant, vibrant?

Andreea Novac

După 11 ani, Andreea Novac caută energia și plăcerea pornind de la aceleași principii de compoziție, traduse și multiplicate prin corpurile a cinci interprete.

Pornind de la cele patru „body genres“ (comedie, dramă, erotica și horror), genuri care, cel puţin teoretic, creează fiori, excitaţie sau plăcere în corpul celui care trăiește situația ori în al celui care privește situaţia, Andreea Novac caută în continuare modalități de a stimula kinestezic spectactorul și construiește având referințe cinematografice.


Credite

Conceptul și coregrafia: Andreea Novac

Cu: Diana Dragu, Georgia Elza Măciuceanu, Laura Murariu, Iulia Chindea, Alexandra Zavelea

Trainer vocal: Denis Bolborea


📺 Trailer: https://youtu.be/ZDJt3Vc1fYY

🎟 Bilete:

30 iulie: https://www.kompostor.ro/11553
31 iulie: https://www.kompostor.ro/11556

💡 Spectacol prezentat în cadrul proiectului cultural „Distanțe și reapropieri”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

CNDB

0746 099 942

View Organizer Website

Centrul National al Dansului București

CNDB National Center of Dance, Bulevardul Mărășești 80-82
București, 030167 Romania
+ Google Map
021 318 86 76
View Venue Website
20lei – 35lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.