CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Premierea Celor Mai Frumoase Cărți din România

Mon, 3 Dec 2018 ⏐7:00 pm - 10:00 pm

Premierea Celor Mai Frumoase Cărți din România

Află care sunt Cele mai frumoase carti din Romania!

Luni, 3 decembrie, ora 19:00 fix, la Galeria Galateca, te așteptăm la gala de premiere a celor mai frumose cărți din România.

În cadrul evenimentului va fi lansat primul număr al revistei FOI, vor fi anunțate câștigătoarele ediției 2018, iar cele mai frumoase cărți din România vor putea fi răsfoite, admirate și analizate.

__________

Cele mai frumoase cărți din România este un proiect cultural cu desfășurare anuală, dedicat designului de carte, dimensiunii artistice a cărții văzută ca obiect. Proiectul reinstituie designul de carte ca reper în relația cititorului cu cartea. Proiectul a fost inițiat de Asociația pentru Performanță și Cultură ca platformă de dezbatere pe tema designului de carte, atât pentru profesioniștii din lumea editorială, cât și pentru designerii, graficienii independenți și publicul larg, oferind un cadru de apreciere și o perspectivă internațională.

Proiectul a multiplicat activitățile prin conferințe, ateliere, activități de stimulare a lecturii, întâlniri profesionale, participarea cărților realizate de ilustratori / designeri români la expoziții și târguri de carte în București, Cluj, Iași, Timișoara și Târgu Mureș, dar și Frankfurt, Leipzig, Londra, Paris, Stockholm.

_________

*Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale

Details

Date:
Mon, 3 Dec 2018
Time:
7:00 pm - 10:00 pm
Event Categories:
art, culture, exhibition
Event Tags:
art, books, carti, Cele mai frumoase cărți din România, competitie
View Event Website

Organizer

Cele mai frumoase carti din Romania
View Organizer Website

Venue

Galateca
Str. C.A. Rosetti, nr. 2
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.