feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Postmodern Jukebox revine în concert la Bucureşti

Wed, 16 May 2018 ⏐8:00 pm - 10:30 pm

Postmodern Jukebox revine în concert la Bucureşti

Postmodern Jukebox revine în concert la Bucureşti

Electrizant. Memorabil. Savuros și antrenant. Irezistibil. De neratat. La care efectiv nu se poate sta jos – cam așa a fost, în câteva cuvinte, concertul din 2017 de la București al trupei Postmodern Jukebox, dovada clară că, atunci când pasiunea și talentul se întâlnesc, muzica căpătă din nou sens și semnificație.

Pentru că experiența unui concert Postmodern Jukebox nu are cum să fie vreodată similară cu cea anterioară,  fenomenul muzical al internetului se întoarce în București pe scena Sălii Palatului,  pentru al treilea an consecutiv, pe 16 mai 2018. Cu un colectiv de artiști ce reinterpretează la propriu și la figurat genurile muzicale, depășind limite și generații cu abordarea lor unică și necovențională pentru fiecare piesă din repertoriu, Postmodern Jukebox își propun să își surprindă din nou spectatorii cu un concert spectaculos, anunță organizatorii concertului, Events.ro

Combinând senzația de party al secolului a lui Miley Cyrus sau anxietatea minimalistă  Radiohead cu căldura unor stiluri ce datează mult dinainte ca părinții muzicienilor reinterpretați să se fi născut, Postmodern Jukebox reimaginează săptămânal genuri contemporane ca pop, rock și R&B în notă swing, doo-wop, ragtime sau Motown. Beyonce, Lorde, Lady Gaga, Maroon 5, Guns’n’Roses și The White Stripes sunt doar câțiva dintre artiștii a căror muzică a fost abordată dintr-un unghi retro unic și transformată într-un succes viral și atemporal, fiecare piesă fiind o reală punte între generații.

Peste 70 de membri artiști, peste 925 de milioane de vizualizări, 3.2 milioane de abonați, sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea – aceasta este trupa care a pornit acum nouă ani ca un grup de prieteni a căror sursă de amuzament era realizarea de coveruri într-o sufragerie și postarea clipurilor pe Youtube, ce își propune să umple din nou Sala Palatului pentru o performanță artistică de neuitat, ce va face spectatorii să se simtă ca pe covorul roșu sau în cea mai senzațională petrecere în stilul anilor ’20 și Great Gatsby. Postmodern Jukebox promit o nouă experiență plină de farmec, pe care cei ce au ratat-o în anii trecuți nu au voie să o mai piardă, iar cei ce au mai intrat în această stare o dată, garantat se vor simți ca la primul concert Postmodern Jukebox.

Și, cum cel mai memorabil cadou de 8 martie este cu siguranță o experiență, biletele pentru concertul trupei Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală sau de perioada de achiziţionare.

Categoriile sunt: Pachet Extra Gold VIP – 431 lei, Categoria I VIP – 240 lei, Categoria II – 240 lei, Categoria III – 170 lei, Categoria IV – 140 lei, Categoria V – 120 lei. Iar, între 8 – 31 martie, orice bilet din categoria III achiziționat vine cu un cadou garantat – un CD cu cele mai îndrăgite piese ale Postmodern Jukebox, ce poate fi ridicat în ziua evenimentului de la Poarta de Presă.

Pachetul Extra Gold VIP oferă accesul la sesiunea de Meet&Greet cu artiştii, după spectacol, afişul turneului în ediţie limitată şi ecuson VIP pentru accesul în culise după spectacol. Pachetul Extra este valabil numai însoţit de un bilet la concert, achiziţionat separat.

Mai multe detalii despre Postmodern Jukebox puteti afla de pe siteul oficial Postmodern Jukebox.com sau canalul de Youtube.com/user/ScottBradleeLove.

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a căror misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, spectacolele Cirque du Soleil și târgurile Summer Exhibition și Home High Tech.

Pentru informații suplimentare puteți contacta: Anca Spiridon, anca@creativearts.ro, 0721.321.890.

Details

Date:
Wed, 16 May 2018
Time:
8:00 pm - 10:30 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
http://events.ro/event/postmodern-jukebox-16-mai-2018-la-bucuresti

Organizer

Events.ro
Phone:
021 311 5064
Email:
events@events.ro
Website:
http://www.events.ro

Venue

Sala Palatului
Strada Ion Câmpineanu 28
București, București 010039 Romania
+ Google Map
Phone:
021 315 7372

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event