CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Playing B-OSA

Tue, 5 Sep 2017 ⏐7:00 pm - Sat, 30 Sep 2017 ⏐5:00 pm

Playing B-OSA

“Playing B-OSA” sau cum poate arta să transforme un oraș!

În perioada 5 septembrie – 30 septembrie, la galeria Galateca se va desfășura expoziția “Playing B-OSA”, dedicată artei urbane românești.
De ce B-OSA? Pentru că B-OSA înseamnă Bucharest Open Street Art și este cel mai mare festival de artă urbană din România care se va desfășura în lunile mai, iunie, iulie 2018, în București. În arta urbană promovată de Festivalul B-OSA se regăsesc: grafitti-ul, street painting-ul, mural painting-ul, instalaţiile în spaţiul public, arhitectura urbană şi trendurile tehnologice ale spaţiului urban. Pe perioada celor 3 luni, lucrările artiştilor români şi străini vor putea fi vizionate pe traseul Bucharest City Tour şi în arealul Complexului Comercial Băneasa.


De ce “Playing B-OSA”? Pentru că prin această expoziție vrem să vă arătăm câteva fragmente din creațiile care vor fi prezente în Festivalul de artă urbană B-OSA. Un instantaneu din lungul drumul al concepției pe care artiștii români participanți îl au de parcurs până anul viitor.
Vă așteptăm la vernisaj în data de 5 septembrie, ora 19, la galeria Galateca unde, alături de artiștii și arhitecții Pisica Pătrată, Mihai Zgondoiu, Dorina Horătău, Ștefan Radu Crețu, IIOANA, Kitră, Sergiu Chihaia, Octavian Neculai, Ana Maria Crișan, Bogdan Cazacincu, și Tudor Cucu, noi, organizatorii Festivalului B-OSA, Bucharest Open Street Art, vă vom dezvălui o parte din procesul de creație al acestei manifestări de artă urbană.


Și pentru că iubirea noastră pentru arta urbană este deja declarată, cu ocazia acestui vernisaj vom prezenta și un alt proiect “Powered by B-OSA”, un proiect foarte drag nouă, intitulat “Arta la intrare”, coordonat de artista Anca Boeriu și inițiat de Asociația Neo Art și Galeria Galateca.
Expoziţia “Playing B-OSA” este inclusă în Festivalul Strada de C’ARTE, ajuns la ediția a VI-a şi parte din traseul cultural propus de Festivalul George Enescu.
Vă așteptăm cu drag marți seară, să bem împreună un pahar și să ne cunoaștem,
Organizatorii B-OSA, Bucharest Open Street Art

“Playing B-OSA”
Expozitie de arta urbana
5 septembrie – 30 septembrie
Vernisaj : marti, 5 septembrie, ora 19:00
Galeria de arta contemporana si design Galateca 

Details

Start:
Tue, 5 Sep 2017 ⏐7:00 pm
End:
Sat, 30 Sep 2017 ⏐5:00 pm
Event Categories:
art, culture, design
Event Tags:
arta contemporana, bucharest, design, galateca, open, street art
View Event Website

Organizer

Galateca

Venue

Galateca
Str. C.A. Rosetti, nr. 2
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.