feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pictăm pereți #8 – KITRA @ Lente

Sat, 5 Aug 2017 ⏐5:00 pm - 8:00 pm

kitra pictam pereti @lente

Pictăm pereți #8 – KITRA @ Lente
5 Aug, 15:00 – 19:00

feeder.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a unei case, invitând artiști vizuali să aducă formă, culoare și personalitate camerelor din Dionisie Lupu 78.

🌈 Ce?
Pictăm pereții Lente cu Sorina VazelinaLivia Fălcaru & Reg, IrloPisica PătratăPraf de cretă, Saddo & Pren, Ada MușatCutărică, KitrăAitch.

☀️ Când?
Sâmbăta, o dată la două săptămâni.

🌱 De ce?
Lente și-a definit un credo de-a lungul anilor prin umplerea spațiului (fie că vorbim despre pereți sau meniu) cu imagini, sensibilitate, idei care să aducă imaginație, culoare și personalitate ieșitului în oraș.

Lente Praporgescu Oana Lohan, Ada Mușat, Sorina Vazelina, Aitch, Saddo, Pisica Pătrată și Kitră

Lente (Praporgescu) se bucură și se mândrește că are în curtea de casă veche pereți pe care și-au lăsat amprenta Oana Lohan, Ada Mușat, Sorina Vazelina, Aitch, Saddo, Pisica Pătrată și Kitră, iar Lente Dionisie Lupu și-a deschis poarta sub auspiciile lui Aitch și Cutărică.
Casa veche, elegantă din Dionisie Lupu, cu o căsuță de poveste în spatele curții, este un spațiu clasic, impunător și oarecum distant. Ne-am bucura ca spațiul să-i provoace și să-i stimuleze pe cei pe care i-am invitat la pictat pereți.

Fără reguli sau teme impuse, fiecare cameră va fi transformată de câte un artist dintre cei invitați.

„The thing that doesn’t fit is the thing that’s the most interesting: the part that doesn’t go according to what you expected.” – Richard P. Feynman

🌍 Unde?
Sufrageria Lente este un spațiu relaxat în care mănânci bine, te joci și îți faci prieteni. Lucrările artiștilor vor încălzi spațiul și atmosfera din Dionisie Lupu 78, inspirând conversații creative, productive și interesante.

🐻 Cine?
Lente este locul în care mâncarea bună întâlnește sentimentul de intimitate, cum numai acasă găsești. Ne întâmpinăm oaspeții relaxat și informal. Nu credem în plasme, ospătari nepoliticoși sau meniuri plictisitoare.
We welcome kids, pets, bikes and open minded people.

feeder insider
Proiectul editorial feeder insider pornește din activitatea și comunicarea online susținută de feeder.ro de-a lungul a 13 ani. Declinându-se într-o serie atipică de produse culturale, feeder insider investighează universul exterior artei și muzicii prin dialog cu artiști și creatori.

În tipografie și în bucătărie se lucrează de zor la noul meniu de (primăvară) vară. În curând într-o sufragerie de lângă tine.

 

Reîncepe seria: Pictăm Pereți la Lente

Details

Date:
Sat, 5 Aug 2017
Time:
5:00 pm - 8:00 pm
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/854156778065688

Organizer

feeder.ro
Email:
feeder@feeder.ro
View Organizer Website

Venue

Lente – Dionisie Lupu
Str. Dionisie Lupu, nr. 78
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.