feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pictăm pereți #5 w/ Pisica Pătrată @ Lente

Sat, 18 Mar 2017 ⏐5:00 pm - 9:00 pm

Free
pictăm pereți w/ Pisica Pătrată

Pictăm pereți #5 w/ Pisica Pătrată @ Lente
18 Martie, 17:00

FEEDER.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a unei case, invitând artiști vizuali să aducă formă, culoare și personalitate camerelor de la Lente.

Ce?

Pictăm pereții Lente cu Pisica Pătrată, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați ilustratori din România.

”Pentru mine acest nume a fost de mare ajutor, mai ales în perioada de început când am decis să intervin în spațiul public, pentru că îmi oferea un semi-anonimat de care aveam nevoie în acel moment. Sub acest nume am putut experimenta atât tehnic cât și stilistic. A fost joaca mea cea mai serioasă și încerc să o păstrez în acestă frumoasă zonă de joacă.” – feeder insider w/ Pisica Pătrată

Când?

Sâmbătă, 18 Martie, 17:00.

De ce?

Lente și-a definit un credo de-a lungul anilor prin umplerea spațiului (fie că vorbim despre pereți sau meniu) cu imagini, sensibilitate, idei care să aducă imaginație, culoare și personalitate ieșitului în oraș. Lente (Praporgescu) se bucură și se mândrește că are în curtea de casă veche pereți pe care și-au lăsat amprenta Oana LohanAda MușatSorina VazelinaAitchSaddoPisica Pătrată și Kitră, iar Lente Dionisie Lupu și-a deschis poarta sub auspiciile lui Aitch și Cutărică.
Fără reguli sau teme impuse, fiecare cameră va fi transformată de câte un artist dintre cei invitați. Un perete îl punem deoparte pentru un open call, ale cărui detalii vor fi anunțate în curând.

„The thing that doesn’t fit is the thing that’s the most interesting: the part that doesn’t go according to what you expected.”Richard P. Feynman

2014 Pisica Patrata Lente Praporgescu

Unde?

Sufrageria Lente este un spațiu relaxat în care mănânci bine, te joci și îți faci prieteni. Lucrările artiștilor vor încălzi spațiul și atmosfera din Dionisie Lupu 78, inspirând conversații creative, productive și interesante.

Cine?

Lente

este locul în care mâncarea bună întâlnește sentimentul de intimitate, cum numai acasă găsești. Ne întâmpinăm oaspeții relaxat și informal. Nu credem în plasme, ospătari nepoliticoși sau meniuri plictisitoare.
We welcome kids, pets, bikes and open minded people.

feeder insider w/ Pisica Pătrată

feeder insider
Proiectul editorial feeder insider pornește din activitatea și comunicarea online susținută de feeder.ro de-a lungul a 13 ani. Declinându-se într-o serie atipică de produse culturale, feeder insider investighează universul exterior artei și muzicii prin dialog cu artiști și creatori.

Ce s-a întâmplat la primele 2 evenimente? Pe 7 Ianuarie personajele lui KITRĂ au colorat vechea casă de pe Dionisie Lupu. Pictăm Pereți #2 i-a avut ca invitați pe Ada Mușat și Cutărică. La al treilea eveniment, Saddo & Pren au adus jungla urbană în sufragerie. Mura și Bine Scris au lăsat o poveste cu Praf de Cretă. Seria Pictăm Pereți #5 continuă în luna Martie cu Pisica Pătrată.

Articolele din seria Pictăm pereți

Pictăm Pereți la Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Saddo & Pren @ Lente

BTLT: Pictăm pereți w/ Praf de Cretă @ Lente

Pictăm pereți #4 cu Praf de Cretă @ Lente

Details

Date:
Sat, 18 Mar 2017
Time:
5:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Free
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1214118182035442/

Organizer

Lente & Feeder.ro

Venue

Lente – Dionisie Lupu
Str. Dionisie Lupu, nr. 78
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.