feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Party de 6 ani ArtHub + live performance #fluid

Sat, 30 Mar 2019 ⏐9:30 pm - 12:30 am

Party de 6 ani ArtHub + live performance #fluid

Party de 6 ani ArtHub + live performance #fluid

ARTHUB a împlinit 6 ani la începutul lunii martie dar pentru că martie mai este cunoscută și ca ”luna aplicațiilor la români”, echipa de creație, cu cea tehnică, cu bordul și cu sindicatul s-au reunit de urgență și au decis că vom organiza serbările aniversare, paradoxal, la finalul lunii. Chiar pe 30. Chiar de la ora 21:30.

Pentru că am îmbătrânit, iată!, i-am invitat pe #FLUID să ne ajute cu starea de petrecere. Ei dau în noi cu muzică și energie iar noi dăm în ei cu tort.

Nici chiar, dar dacă tot veni vorba, sărbătorim 6 ani de ARTHUB și nu spunem câți de Nona Șerbănescu și Alex Bălă. Așa că o să fie cu tort. Unul special, dulce dar fără zahăr marca Loca – Guiltfree Cakes & Pastry.

Așadar dacă ai terminat de scris pentru AFCN sau dacă nu ai terminat, seara de 30 e pe relaxare.
——————————————————————————————-
FLUID (n.2016) – un queer act bucureștean – este colaborarea dintre Paul Dunca/Paula Dunker (performer, coregraf, dramaturg), Alex Bălă (muzician) și alte creaturi strâmbe .
Folosind sunetul, muzica și microfonul ca armă împotriva neutralității civice, FLUID se încadrează în neo-genul techno-faggothique. Aparițiile live ale duo-ului includ scene și evenimente cât mai diverse: Barul Teatru Coop. MACAZ, Teatrul POINT, Sala Dalles în
cadrul proiectului Eco Delta Dunării, Street Delivery 2016, Bucharest Pride 2016, Queer Night, Spitalul de Psihiatrie Voila (pentru proiectul ”Normalitatea, ce cuvânt brutal!” – MNAC), Teatrul de Vară CAPITOL, Festivalul Amural 3 & 4 /2017+2018 (Brașov),
expoziția WE WILL NOT CHANGE OUR SHOW, One Gallery, Sofia și două nunți.

——————————————————————————————-
Intrare liberă. Consumația încurajată – fondurile rezultate din consumație merg către costurile de întreținere ale ARTHUB

Vă mulțumim în avans pentru confirmarea în scris a participării la: arte.contemporane@gmail.com

Venue

ART HUB
B-dul Carol Nr. 61, et. 4
Bucharest, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.