CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Outernational Days 3

Wed, 19 Sep 2018 ⏐7:00 pm - Sun, 23 Sep 2018 ⏐11:59 pm

Outernational Days 3

*Presented by Control Club (10 years) & The Attic

A treia ediție a festivalului Outernational Days are loc între 19 și 23 septembrie 2018, în mai multe locații din București:

Control Club
MNAC Bucharest
Anglican Church (Bucharest)
Hermitage. urban spiritual hub.

Programul Outernational Days 3 va include trupe și artiști din Egipt, Iran, Zimbabwe, Rusia, Turcia, Liban, Germania, Austria, Polonia, Australia, Elveția, Suedia și România.

Anul acesta, Outernational Days continuă să celebreze diversitatea și să exploreze teritoriile nuanțate ale muzicii. În contextul contemporan al migrațiilor și schimbărilor geo-politice, cultura și în special muzica este influențată de aceste transformări și mutații constante.

De la hibrizi electronici din Orientul Mijlociu (Iran, Egipt și Liban) la muzică de transă din Mongolia sau Indonezia și muzică sacră din Zimbabwe, festivalul investighează muzica nu doar prin concerte live și DJ set-uri, ci și prin workshop-uri, lectures și proiecții de film.

Parteneri instituționali: MNAC Bucharest, Goethe-Institut Bucuresti, Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest, Pro Helvetia Swiss Art Council, In Context/Slanic Moldova, Anglican Church (Bucharest), Hermitage. urban spiritual hub

Parteneri media: RADIO GUERRILLA, Telekom Electronic Beats, VICE România, Scena9, Revista ARTA, Marks, IQads, FEEDER.ro, Utopia Balcanica

Partener de mobilitate: PONY Car Sharing

Parteneri de ospitalitate: Alt Shift, Lente

Informații despre program, artiști și bilete, în curând.

Artwork by Megan Dominescu

 

Outernational se referă la genuri de muzică actuală, contemporană, specifice unor subculturi sau periferii din spațiul cultural ce nu se identifică în mod direct cu normele vestice sau occidentale. Muzica asimilată ca fiind Outernational se regăsește pe tot parcusul Europei de Est, a Asiei, a Africii, a Orientului Mijlociu, a Indiei și se caracterizează în primul rând prin diversitate muzicală. Outernational nu este un gen muzical în sine, ci mai degrabă o platformă de promovare care funcționează la nivel global, precum și o condiție umană care se regăsește în artiștii din această sferă
muzicală.
The Attic este o platformă multi-media de analiză, studiu, reprezentare, arhivare și diseminare a anumitor produse culturale muzicale cu o puternică expresie contemporană și care sunt specifice unor comunități și grupuri sociale marginale sau al unor subculturi din întreaga lume.

Details

Start:
Wed, 19 Sep 2018 ⏐7:00 pm
End:
Sun, 23 Sep 2018 ⏐11:59 pm
Event Categories:
Bucharest, concert, culture, dance, festival, free time, music
Event Tags:
control club, feeder.ro, iqads, lente, Megan Dominescu, RADIO GUERRILLA, revista arta, scena9, telekom electronic beats, the attic
View Event Website

Organizer

Outernational Days
View Organizer Website

Venue

Control Club
Str. Constantin Mille, nr. 4
Bucharest, 010142 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.