Organic meets Industrial @ Motiv

Organic meets Industrial

Organic meets Industrial @ Motiv

 

Organic meets Industral este un concept unic care adună împreună artiști stradali, fotografi și pictori, într-o expoziție cu vânzare dedicată tuturor iubitorilor de artă.
Începând cu ora 21 va concerta Ardeja Fraga, urmată de DJ setul lui Vvander Viață.
Conceptul Urban meets Industrial este o fuziune între arta urbană, stradală și arta organică, inspirată din natură.
Veniți să cunoașteți artiștii și operele lor, să beți băutură preferată, să cumpărați cadouri unicat și să dansați.

Organic meets Industrial is a unique concept that brings together street artists, photographers and painters in an exhibition with sale, dedicated to all art lovers.
At 21:00 Ardeja Fraga will perform a live concert, followed by Vvander Viață DJ set.
The concept behind Urban meets Industrial is a fusion between urban, street and organic art, inspired by nature.
Come meet the artists, admire and buy their works, socialize, drink your favorite beverage and dance like no one’s watching!

Line-up-ul artiștilor:

Adama:

Ada-Maria (sau Adama) , născută în București acum 23 de ani, a descoperit de mică o pasiune pentru lumea personajelor și artă în general. Studentă la UNarte, în prezent experimentează formele de manifestare artistică, fie că sunt desene one line, lucrări abstracte, grafice sau digitale. Merge pe intuiție și preferă să lucreze liber, rareori folosind schițe pregătitoare. (C-un picior în societate și cu gându-n libertate).

Cristina Frentiu Socolescu:

O artă fractalica, psihedelică, multă culoare și geometrie sacră vorbind sufletului despre atribute, calități și dorințe, despre vis, creație și recunoștință. Altceva într- o ramă frumoasă, o surpriză abstractă care lasă visul să se upgradeze. Îndrăznește să crezi în ține prin artă!

Viață!:

După absolvirea liceului de arte frumoase și a Universității Naționale de Arte Decorative și Design din capitală României, București, tânărul artist “viață” are un stil unic inspirat în principal din cultură urbană a artei stradale, dar și din modelele organice găsite în natură. În timp ce folosește o schemă de culori simplă și linii curate, stilul lui poate fi descris că fiind un puzzle fascinant în care sunteți invitat să descoperiți proprile dvs. împrejurimi.

Rolland Niculusca:

Rolland Niculusca, este absolvent al Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” și al Universității Naționale de Arte Plastice și Decorative București, Secția Pictură. Lucrarea să de licență a avut că tema clar-obscurul în societatea actuală evidențiind în mod concret fenomenul narcoticelor că un flagel al contemporaneității. În prezent, Rolland își desfasuara căutările între patternul societății de consum și artă că și concept, acesta a adoptat că exprimare pictură minimalistă cât și artă alternativă de tip performance și installart.

Daniel Roșcă:

Artă făcută de Daniel Roșcă urmărește transformarea omului de la starea de puritate din copilărie la schimbările și influențele societății asupra individului care duc spre maturitate. Apă că simbol se regăsește în lucrările lui exprimând o gama largă de stări.

Dhana:

Fotografia îmi este terapeut, părinte, partener de viață. O relație interdependentă, integră și autentică.
Începând cu 2017 artă vizuală pe film mi-a oferit șansa de a descoperi noi lucruri despre mine, m-a ținut pe linia de plutire, m-a ajutat să aprofundez o lume interioară printr-un continuu joc de mister și revelație. M-a învățat să savurez viața. Peste hotarele timpului și ale percepției, asistăm la fantezia înșiruirii unor elemente: forme geometrice, texturi, culori, lumini, umbre, reflexii…toate menite să-i alcătuiască privitorului o realitate proprie și nealterată, să-l refugieze în trăirile interioare, și să participe la formarea conceptului de sine.

Toybox:

Toybox este un proiect de street art localizat în București. Este o fuziune între arhitectură și simbolismul cultural psihedelic. Ultimul meu proiect este format din portrete tribale, din fetele bogaților, dar și din fetele săracilor. Este un studiu al oamenilor tineri și plini de viață, dar și al bătrânilor înțelepți. Fiecare portret înfățișează și sugerează un sentiment și un statut social folosind imprimeuri geometrice și culori reprezentative.

George Daniel Tudorache:

George Daniel Tudorache, 25 de ani, este născut în București și a studiat secția Sculptură – metal de la UNARTE București. Pe lângă sculptură tânărul artist este preocupat și de pictură. Pentru el artă este o dependență ce îi aduce un sentiment de împlinire ori de câte ori reușeste să il auto depășesca și când reușeste să ajunga într-un loc din ce în ce mai prestigios.

Ioana Chiriac:

Ioana Chiriac este un artist multidisciplinar și este pasionată de pictură dintotdeauna. Folosind un mix de tehnici, stilul sau este ușor naiv cu influențe psihedelice. Ultima serie de lucrări a fost apreciată în cadrul mai multor expoziții iar tablourile sale au fost vândute în totalitate. Prin toate formele sale de exprimare, artista urmărește atingerea maximului de potențial creativ prin exersarea stării de ‘flow’, această fiind totodată și o formă de terapie.

Ștefan Da:

Este pasionat de pictură și arte vizuale și are experiență în artă stradală și vaste aventuri în lumea grafiti-ului, atât în București, cât și în alte orașe din țară.

DJ VVander:

https://soundcloud.com/vvander

Leave a reply (we review all comments)