feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Organic Christmas – Green Living Festival @ POINT

Sat, 16 Dec 2017 ⏐10:00 am - Sun, 17 Dec 2017 ⏐9:00 pm

organic christmas point

Organic Christmas, pe 16 & 17 decembrie la Point.

Organic Days îți aduce natura în mijlocul orașului! Festivalul Iernii își deschide porțile pe 16 și 17 decembrie, în
centrul orașului, la Point. Te așteaptă un Crăciun Verde ca bradul, cu tot ce e mai natural și mai organic pe piață: hrană bio servită în fel și chip, un Vitamin Bar cu sucuri naturale, ceaiuri și smoothie-uri super sănătoase, un târg de Crăciun plin de cadouri ecologice create de artizani și designeri locali, zonă de terapii pentru trup și suflet, colinde live, workshop-uri și prezentări dedicate stilului de viață sănătos.

Organic Christmas sau Crăciunul Verde este locul unde se adună floarea cea vestită a comunității pasionate de green living. Deschidem festivalul cu un meniu special de sucuri din fructe și legume proaspăt stoarse, smoothie-uri și apă alcalină ca să îți încarci bateriile pentru o zi întreagă. După ce te-ai hidratat, te poți muta la tea bar, să te încălzești cu ceaiuri bio sau cafele organice preparate de experți în arta servirii ceaiului. Bine de știut că tot de aici poți să îți iei și cadouri faine de Crăciun, că tot e sezonul de ceai.

Acum că te-ai acomodat, te invităm la masă: avem un loc primitor unde te poți desfăta cu mâncăruri savuroase și prăjituri delicioase pregătite pe loc. În plus, ai în meniu supe, paste, ratatouille cât să nu-ți pui pofta în cui! Totul gătit proaspăt în stil vegetarian sau vegan. După masă ești așteptat de terapeuți specializați în masaj thailandez și terapii corporale, poți participa la sesiuni de yoga și mișcare conștientă, la workshop-uri de tapiserie și terarii.

Circuitul verde continuă cu o sesiune de shopping conștient: vino în târgul de Crăciun Organic, unde ai pregătite cadouri pentru cei dragi, făcute din materiale naturale: lână, lemn, metal sau ceramică. Am invitat un grup de designeri și creatori pasionați de green living care vor aduce publicului ce au ei mai bun în materie de cadouri de Crăciun: jucării din materiale prietenoase, șaluri de lână, mănuși și căciuli, bijuterii și accesorii de corp, cosmetice 100% naturale, fructe și legume bio, ceaiuri și cafele organice, pâine de casă cu maia, dulciuri sănătoase și alte surprize de iarnă.

Ne vor încânta cu prezența: Mediteranea, Atinge Organic, Nalu, Made in Roșia Montană, Vhala Candles, Mama Pan, Nasul Roșu, Sâmbure și mulți alții. Nu poți pleca de la festival fără să te bucuri măcar de unul dintre concertele live din mansarda Point: colinde contemporane și meditație sonoră cu Kotodama.

Ți-am dat suficiente motive să vii alături de noi la Organic Days, în weekendul de dinaintea Crăciunului, pe 16 și 17 decembrie, de la 10.00 la 21.00. În plus, află că intrarea la festival costă doar 10 lei. Așa că vino să înverzim împreună orașul: Don’t panic, it’s organic!

Details

Start:
Sat, 16 Dec 2017 ⏐10:00 am
End:
Sun, 17 Dec 2017 ⏐9:00 pm
Event Categories:
, , , , , ,
Event Tags:
, , , , , , ,
View Event Website

Organizer

Organic Days

Venue

POINT
POINT, Str General Eremia Grigorescu nr.10
Bucharest, 010477 Romania
+ Google Map
Phone:
0748 291 815
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event