feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Organic Christmas – Green Living Festival @ POINT

Sat, 17 Dec 2016 ⏐10:00 am - Sun, 18 Dec 2016 ⏐9:00 pm

Organic Christmas - Green Living Festival @ POINT

Organic Christmas – Green Living Festival @ POINT
17 – 18 Decembrie, 10:00 – 21:00

Și iată varianta de iarnă a poveștii Organic Days

Pe 17 si 18 decembrie creăm împreună un spațiu magic în care oameni faini se adună de prin toate colțurile țării și își aduc împreună darurile, harurile și iubirea față de natură și de tot ce înțeleg că înseamnă o viață conștientă ~ La Organic Christmas – Green Living Festival

Avem de toate

~ o arie dedicată Hranei Conștiente – cu o bucătărie vie în care vor găti cu spor Stefan Nita – raw vegan chef și Ioana East of Kitchen. Avem și un Green Vitamin Bar creat de Ioana Lazar și Dionisie alături de un TeaBar de poveste adus tocmai din Cluj de experții în arta ceaiului de la Demmers Teehaus Romania, Cluj-Napoca. Bonus: Ateliere de Gătit cu Anna Ghica și Foodfairy, ocazii ideale de a a afla informații relevante si revelatoare despre Nutriție.

~ un Târg Organic de Crăciun care aduce în spațiu produse ecologice și obiecte fine, create cu talent de designeri și de artizani locali. Cadouri făcute din lână , lemn, metal sau ceramică , cosmetice 100% naturale, pâine de casă, dulciuri sănătoase, plante și coronițe de Crăciun și câte și mai câte veți descoperi în târgul nostru verde ca bradul. Printre expozanți vor fi Atinge Organic, Cool Wool, Brutaria MamaPan Paine cu maia, Văzduh, Made in Roșia Montană și alții pe care îi vom anunța în aceste zile.

~ o zonă de Chill and Heal, care va găzdui Concerte de Handpan si Gong cu Nadayana și o meditație cu Boluri de Cristal si Boluri Tibetane ghidată de Ooan KaRa. Tot aici se vor ține și clase de yoga în scop caritabil cu Mayukha Ashtanga Yoga și Veronica Constantinescu . Terapeuții cu mâini de aur ? de la Centrul Shakti și de la Dor De Mine aduc cu ei energia vindecătoare a terapiilor complementare precum thai massage,terapii craniosacarale sau Yumeiho. Avem și proiecție de film : Before the Flood , un film manifest cu Leo Di Caprio drept narator al unei povești care ne implică pe fiecare dintre noi: schimbările climatice de pe Terra. Sperăm să avem și colinde, ateliere de pictat mandale și alte activități pașnice care să aducă inspirație și bucurie.

Ne găzduiește POINT, probabil cel mai mișto art hub din Bucuresti, situat în Piața Lahovari lângâ Teatrul Țăndărică, pe strada Eremia Grigorescu nr.10.
Intrarea este liberă pentru că cele mai bune lucruri în viață sunt gratis.

Alte povești și detalii despre program, pe pagina evenimentului și în zilele ce urmează. De abia așteptăm să ne vedem, dragii noștri. Aho!
#organic, #christmas #community #winter #magic #celebration #greenliving, #traiconstient, #consciousliving, #communitybuilding,

Don’t panic, it’s organic!

 

Details

Start:
Sat, 17 Dec 2016 ⏐10:00 am
End:
Sun, 18 Dec 2016 ⏐9:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,
View Event Website

Organizer

Organic Days

Venue

POINT
POINT, Str General Eremia Grigorescu nr.10
Bucharest, 010477 Romania
+ Google Map
Phone:
0748 291 815
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event