CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Open call for Millennials – Goethe-Institut

Mon, 22 Oct 2018 - Sun, 4 Nov 2018

Open call for Millennials

Open call for Millennials – Goethe-Institut

Te preocupă temele de actualitate la nivel global sau în țară? Discuți aprins despre drepturile LGBT, migrația tinerei generații Y sau efectele roboților și ale inteligenței artificiale asupra locurilor de muncă?

FOKUS pe GERMANĂ îți pune la dispoziție o platformă unde ai oportunitatea să îți prezinți ideile tale în cadrul unei comunități de millennials care include tineri din Germania și România. Proiectul MILLENNIALS în FOKUS  (goo.gl/qNCqWu) se adresează viitorilor jurnaliști și celor care își doresc să scrie despre teme actuale și cred că opinia lor contează și poate genera o dezbatere interesanta. Susținem opiniile diverse, argumentate, îndrăznețe, care abordează subiectul într-un mod inovator.

Temele vor fi abordate atât online, în articolele publicate, cât și offline, în cadrul dezbaterilor FOKUS Talk împreună cu un speaker invitat și cu publicul prezent. FOKUS Talk are loc în Pavilion 32, spațiul de evenimente din noul sediu Goethe-Institut București, din Calea Dorobanți 32.

✎ Din Noiembrie, FOKUS pe GERMANĂ îți pune la dispoziție o platformă unde ai oportunitatea să îți prezinți ideile tale în cadrul unei comunități de millennials care include tineri din Germania și România.

✎ Proiectul MILLENNIALS în FOKUS se adresează viitorilor jurnaliști și celor care își doresc să scrie despre teme actuale.

Daca ai între 18 și 33 de ani, cunoști limba germană si iți dorești să scrii despre una din temele de mai jos, inscrie-te la MILLENNIALS în FOKUS.  Înscrierea presupune doar o propunere de articol:

http://bit.ly/MILLENNIALSînFOKUS

Deadline: 4 noiembrie

facebook: https://www.facebook.com/events/460707071117324/

Details

Start:
Mon, 22 Oct 2018
End:
Sun, 4 Nov 2018
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,
https://www.facebook.com/events/460707071117324/

Organizer

Goethe-Institut Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.