Nu știi ce se poate întâmpla dintr-o clipire mai lungă

Nu știi ce se poate întâmpla dintr-o clipire mai lungă

Nu știi ce se poate întâmpla dintr-o clipire mai lungă

O fotografie poate face mai mult decât 1000 de cuvinte. În secolul XXI, vederea poate deveni un handicap. Suntem bombardați cu informație vizuală, credem în logo-uri și cel mai adesea o atingere ne face rău.

”Nu știi ce se poate întâmpla dintr-o clipire mai lungă” este un documentar imaginar despre o lume împărțită în două lumi cu dificultăți tehnice.

Actul performativ a apărut ca gând, în cadrul atelierelor de actorie, mișcare scenică, muzică și creative writing, organizate de Asociatia Tandem, în cadrul unui proiect ce a urmat un proces educativ bidirecțional, bazat pe ascultarea activă și interacțiunea dintre văzători și nevăzători. Spectacolul se întâmplă în ultima oră a evenimentului.
Intrarea este liberă.

—————————

Evenimentul are două părți.
Prima parte este conturată într-un atelier de mișcare și partnering, îmbinată cu arta actorului și va dura 3 ore, alături de Catrinel Catana, Amalia Olaru și nevăzătorii implicați în proiect. Participanții la aceste ateliere (văzători sau nevăzători) care doresc să se înscrie, vor fi implicați în actul performativ ce se va întâmpla în ultima oră a evenimentului.
Pentru înscrieri la atelierele mixte locurile sunt limitate ( maxim 15), iar participarea este gratuită. Pentru înscrieri: asociatiatandem@gmail.com. Informații prin mail sau sms la numărul de telefon: 0730497942.

Notă: Pentru cei care vor să vină doar la actul performativ, pot veni în ultima oră a evenimentului.

—————————–

Echipa artistică: Catrinel Catană, Amalia Olaru, Petra Iuliana Pintilei, Mihai Grecu, Valentin Andrieș.

Scenariul actului performativ a fost adaptat după textul ”Nu știi ce se poate întâmpla dintr-o clipire mai lungă” scris de Ilinca Prisăcariu, pentru acest proiect.

Visuals: Lavinia Pollak
Afiș: Sanda Raicu

Proiect co-finanțat de AFCN, produs de Asociația Tandem.

**Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a reply (we review all comments)