feeder.ro events calendar CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noi împotriva noastră @ MNAC

Wed, 14 Feb 2018 ⏐5:00 pm - Sun, 18 Feb 2018 ⏐9:00 pm

noi impotriva noastra

Performance adresat pentru 2 participanți.
Reprezentații: 14, 15, 16, 17, 18 februarie. Sloturi disponibile într-un interval orar la alegere, între orele 17:00-21:00.
Durata: 40 minute
Bilete: 17 lei de persoană/34 lei per duo, acoperă posibilitatea de a vizita muzeul înaintea performance-ului.
Rezervări: goo.gl/AoG6Mx

NOI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ este un „date” artistic coordonat de Ruxandra Hule și dedicat unui cuplu de orice natură (parinte/copil, cuplu, prieteni, parteneri etc.) disponibil să-și pună relația la bătaie timp de o oră dezlipită de rutină.

Performance-ul 1-to-2 se adresează atât duo-urilor fără experiență artistică, cât și celor de artiști sau creativi. Artista propune un traseu în care textul, cuvintele, desenul, modelajul – realizate în doi, declanșează reacții spontane. În acest cadru relaxat, fără reguli, artista își propune să descoperire noi modalitati de exprimare a emoțiilor, gandurilor, stărilor atat personale, cat si comune.

Fiecare performance creează un spațiu unde doi au ocazia să se-ntâlnească dincolo de rutina zilnică, unde pot explora o realitate diferită, scoasă din zona de confort comună.

Ruxandra Hule va arhiva, cu acordul participanților, materialul generat in vederea realizării unui proiect editorial mai vast, care conține o colecție de propuneri performative și text – instrucțiuni pentru cupluri.

NOI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ este un cumul de experiențe anti conflict, care provoacă duo-urile participante la descoperirea de noi modalități de percepție a celuilalt care, în cele din urmă, ne sensibilizează și ne transformă în ființe sociale mai eficiente, mai prezente.

Acest performance face parte din ciclul NOI ÎMPOTRIVA, conceput ca o serie de date-uri artistice care explorează ideea de tandem, în toate formele sale. El face parte din Programul de Arte Performative curatoriat de Ioana Păun.

Details

Start:
Wed, 14 Feb 2018 ⏐5:00 pm
End:
Sun, 18 Feb 2018 ⏐9:00 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/415331672238161/

Organiser

MNAC

Venue

MNAC
Strada Izvor 2-4
Bucharest, 030167 Romania
+ Google Map
Phone:
+40 21 318 9137
Website:
http://www.mnac.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2019 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account