feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noi împotriva noastră

Thu, 19 Apr 2018 ⏐5:30 pm - Sun, 22 Apr 2018 ⏐9:00 pm

RON48
Noi împotriva noastră

Noi împotriva noastră

Performance adresat pentru 2 participanți.
Reprezentații: 19, 20, 21, 22 aprilie, la MNAC. Sloturi disponibile într-un interval orar la alegere, între orele 17:00-21:00.
Durata: 40 minute
Bilete: https://eventbook.ro/other/bilete-noi-impotriva-noastra.

NOI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ este un „date” artistic coordonat de Ruxandra Hule și dedicat unui cuplu de orice natură (parinte/copil, cuplu, prieteni, parteneri etc.) disponibil să-și pună relația la bătaie timp de o oră dezlipită de rutină.

Performance-ul 1-to-2 se adresează atât duo-urilor fără experiență artistică, cât și celor de artiști sau creativi. Artista propune un traseu în care textul, cuvintele, desenul, modelajul – realizate în doi, declanșează reacții spontane. În acest cadru relaxat, fără reguli, artista își propune să descoperire noi modalitati de exprimare a emoțiilor, gandurilor, stărilor atat personale, cat si comune.

Fiecare performance creează un spațiu unde doi au ocazia să se-ntâlnească dincolo de rutina zilnică, unde pot explora o realitate diferită, scoasă din zona de confort comună.

Ruxandra Hule va arhiva, cu acordul participanților, materialul generat in vederea realizării unui proiect editorial mai vast, care conține o colecție de propuneri performative și text – instrucțiuni pentru cupluri.

NOI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ este un cumul de experiențe anti conflict, care provoacă duo-urile participante la descoperirea de noi modalități de percepție a celuilalt care, în cele din urmă, ne sensibilizează și ne transformă în ființe sociale mai eficiente, mai prezente.

Acest performance face parte din ciclul NOI ÎMPOTRIVA, conceput ca o serie de date-uri artistice care explorează ideea de tandem, în toate formele sale. El face parte din Programul de Arte Performative curatoriat de Ioana Păun.

Details

Start:
Thu, 19 Apr 2018 ⏐5:30 pm
End:
Sun, 22 Apr 2018 ⏐9:00 pm
Cost:
RON48
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , , ,
View Event Website

Venue

MNAC
Muzeul Național de Artă Contemporană, Strada Izvor 2-4
Bucharest, Sector 5 050563 Romania
Phone:
+40 21 318 9137
View Venue Website

Organizer

MNAC
Phone:
+40 21 318 9137
Email:
info@mnac.ro
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event