feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Programul Nocturna muzeală @ Muzeul National de Arta al Romaniei

Fri, 29 Jul 2016 ⏐7:00 pm

Programul Nocturna muzeală @ Muzeul National de Arta

Programul Nocturna muzeală @ Muzeul National de Arta al Romaniei
29 Iulie

Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) lanseaza vineri, 29 iulie 2016 programul Nocturna muzeala, urmand ca sediul central si muzeele subordonate sa fie deschise pana la orele 22.00 in ultimul week-end al fiecarei luni (vineri – sambata).

In mod concret, vineri, 29 iulie, va putea fi vizitata Galeria Nationala si expozitia temporara Oglinzile Orientului, iar sambata, 30 iulie, Galeria de Artă Europeana si Muzeul Colectiilor de Arta (Calea Victoriei 111), Muzeul K.H. Zambaccian (Strada Muzeul Zambaccian, nr. 21 A), Muzeul Theodor Pallady (str. Spatarului, nr. 22). Ultima intrare in spatiile expozitionale se va face la ora 21.30.

De asemenea, sambata, 30 iulie 2016, incepand cu ora 20.00, in curtea de onoare a sediului central (Calea Victoriei 49 – 53), va fi organizata o dezbatere cu tema: Ce vrem sa fie MNAR? la care vor fi invitate sa participe personalitati din lumea cultural – artistica, organizatii non – guvernamentale etc., precum si cei interesati din randul publicului vizitator.

MNAR are prin pozitia sa urbana si infrastructura toate premisele pentru a deveni un spatiu viu, deschis comunitatii, care sa gazduiasca evenimente de cea mai inalta calitate, care sa dea publicului sentimentul ca institutia este aliniata unor bune practici internationale, ca face oficiul de vector de mare anvergura in conectarea la schimbul mondial de valori, a afirmat la conferinta de presa din data de 21 iulie 2016 Călin Stegerean, manager MNAR, care va modera dezbaterea de sambata seara. Sensul acestei intalniri este legat de strategia muzeului privind angajarea unor consultari cu specialisti si publicul larg in privinta programelor culturale ale institutiei.

Details

Date:
Fri, 29 Jul 2016
Time:
7:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,

Venue

MNAR
Calea Victoriei 49-53
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.