feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noaptea Mintii BORNA 33 @ NAG 2019

Fri, 11 Oct 2019 ⏐7:00 pm - 3:00 am

LABORNA NAG

NOAPTEA MINȚII
BORNA 33@ NAG 2019/ LABORNA & Friends no.7
Episodul șapte al seriei de expuneri “LABORNA & friends” are ca subiect ideea de NOAPTEA MINȚII. Fiecare artist invitat a primit o suprafață din galerie pentru a putea construi un discurs propriu, referitor la viziunea sa asupra acestui subiect universal. Lucrările sunt practic secvențe în curs de facere, o captare în timp real a unei etape creative. Expunerea subliniază, din nou, profilul Galeriei LABORNA. O promisiune poate fi mai consistentă ca o certitudine (în sensul de realizare). Un decupaj poate fi mai spectaculos ca întregul, cu atât mai mult cu cât fazele unei lucrări, straturile profunde ale facerii sale, sunt opace pentru public. Artiști prezentați sunt atât cei care au expus de-a lungul timpului în cadrul galeriei, dar și invitați:
Cătălin Bădărău, Suzana Dan, Alexandru Daniel Florea, Mihai Florea, Cristina Garabețanu, Diana Manole, Ovidiu Morar, Andrea Nagy, Ciprian Paleologu,Valeriu Șchiau, Monica Șchiopu, Andreea Toma, Naiana Vatavu, Simona Vilău, Alexandru Zaharia.

Deschiderea are loc de Noaptea Albă a Galeriilor: 11.10.2019, ora 19.
Expoziția este deschisă în perioada: 11 Octombrie – 11 Noiembrie 2019
Program de vizitare: miercuri/ joi/ vineri/ sambata intre orele 17-19
Pentru programari in afara intervalului orar va rugam sa trimiteti un mail pe adresa: laborna@laborna.ro

Galeria LABORNA înregistrează desfășurarea lunară profesională a demersului artistic individual. Evenimentele pentru public, numite BORNE, conserva ceea ce face artistul/ colecționarul în mod normal, într-o perioadă fixă de timp, cu intenția de a prezenta o arhivă completă și complexă, mai mult decât ceea ce ar presupune o “expoziție”.
Galeria LABORNA a fost fondată în anul 2013, la inițiativa lui Ciprian Paleologu. Echipa actuală este formată din: Cristina Garabețanu, Ovidiu Morar, Ciprian Paleologu, Naiana Vatavu. Galeria a construit pentru tineri artiști un spațiu distinct: SCARA.
Publicul este obișnuit cu varianta “epurată” atât a vizunii artistului cât și a colecționarului, filtrată prin concept expozițional, proiect studiat, reformulat și “împachetat” în forma “vizionabil-spectaculoasă”, muzeu, colecții vechi etc. Accesul în laboratorul artistului sau al colecționarului este rar, perspectiva completă în care se construiește viziunea sa fiind de cele mai multe ori dificil de urmărit.
De aceea putem spune că Galeria LABORNA este de fapt un contor: creație și colecție în timp real.

 

 

Details

Date:
Fri, 11 Oct 2019
Time:
7:00 pm - 3:00 am
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , ,
https://www.facebook.com/events/402551647126956

Organizer

Laborna
Phone:
0724 653 298
Email:
traian@laborna.ro
View Organizer Website

Venue

Laborna
str. ICOANEI nr. 17
Bucharest, Romania
+ Google Map
Phone:
0724 653 298
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.