feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nicăieri nu-i ca pe drum

Wed, 9 May 2018 ⏐7:00 pm - 8:00 pm

Festivalul Filmului European 2018

Nicăieri nu-i ca pe drum @ Cinema Elvire Popesco

Cunosc pe cineva care obișnuia să spună că nicăieri nu-i ca pe drum, ca un fel de ars poetica. Viața lui era un ciclu continuu în care șase luni lucra din greu, șase luni colinda lumea. Apoi a murit brusc la 40 de ani. Bence Lajko

Nándi, compozitor aspirant, se întoarce în satul natal din Ungaria, după 7 ani în care a colindat pe meleaguri europene. Este doar în trecere, deoarece așteaptă viza pentru Noua Zeelandă, unde are promisiunea unui loc de muncă stabil. Își întâlnește mama, vechi prieteni, o nouă iubire, dar și tatăl, pe care nu l-a văzut de mai bine de 20 de ani. Dând peste jucăria preferată din copilărie, un astronaut, își imaginează cum acesta pleacă într-o misiune de unul singur. Întâlnirile, reale și imaginate, îl ajută pe Nándi să își accepte viața, așa cum e ea.

Bálint Márk Túri, regizor și scenarist, a fost de mic pasionat de fotografie și producție de film. A studiat psihologie și scenaristică în Budapesta, ulterior teatru, film și media în Viena și în final regie de film în Paris. A realizat mai multe scurtmetraje și videoclipuri, difuzate în festivaluri din întreaga Europă. Nicăieri nu-i ca pe drum este primul său lungmetraj.

Organizer

Cinema Elvire Popesco
Phone:
0374125216
Email:
cinema.bucarest@institutfrancais.ro
Website:
https://www.facebook.com/CinemaElvirePopesco/

Venue

Cinema Elvire Popesco
Cinema Elvira Popescu, Bulevardul Dacia, nr 77
Bucuresti, 020051 Romania
+ Google Map
Website:
www.elvirepopesco.ro
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account