feeder.ro events calendar CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Tricolorului

Sat, 1 Dec ⏐11:00 am - Sun, 2 Dec ⏐10:00 pm

Muzeul Tricolorului

Muzeul Tricolorului

Vino să te încarci de emoție și de mândria de a fi român, pe 1 și 2 decembrie, între 11:00 și 22:00, la Palatul Universul, sala Mezanin.

Cele mai vibrante și impresionante 100 de povești despre tricolor vor părăsi lumea virtuală și se vor materializa în Muzeul Tricolorului, care le va pune în lumina perfectă pentru a fi privite, ascultate, admirate și, mai ales, trăite.

Dintre cele 100 de povești selectate de către juriu, trei vor fi reinterpretate de către 3 artiști – trupa Partizan, sculptorul Costin Ioniță și street artistul Pisica Pătrată – în diverse medii de exprimare: de la proiecții video la grafică sau instalații audio.

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu steaguri și batoane ROM, iar iubitorii de muzică vor avea parte de o surpriză: un concert acustic al trupei Partizan, care va avea loc chiar pe 01 decembrie, ora 20:00, în cadrul Muzeului.

Intrarea este liberă.

Details

Start:
Sat, 1 Dec ⏐11:00 am
End:
Sun, 2 Dec ⏐10:00 pm
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2327234920881418/

Venue

Palatul Universul
Str. Ion Brezoianu, nr. 23
Bucharest, Romania
+ Google Map

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2018 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account