feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Made in RO – Târg de design românesc # 8 @ Impact Hub

Sat, 17 Dec 2016 ⏐11:00 am - Sun, 18 Dec 2016 ⏐8:00 pm

Made in RO – Târg de design românesc # 8 @ Impact Hub

Made in RO – Târg de design românesc # 8 @ Impact Hub
17 – 18 Decembrie, 11:00

Trecerea bruscă de la sandale de vară la ghete de toamnă ne face deja să vorbim despre Crăciun. :). Ceea ce înseamnă că echipa DESIGNIST se pregătește pentru o nouă ediție Made in RO – Târg de design românesc, a 8-a! Ca în fiecare an, cele mai fine cadouri de design românesc, cele mai proaspete colecții, cele mai fresh branduri sau studio-uri de design sunt Made in Romania.

Evenimentul, văzut ca o ieșire a designist.ro în offline, va avea loc pe 17 și 18 decembrie, la Impact Hub Bucharest, pe str. Halelor nr. 5, în Piața Unirii. Ingeniozitatea și originalitatea cadourilor vor fi dublate de calitatea și unicitatea unui dar cu semnătură.

Made in RO, un eveniment marca DESIGNIST,  este târgul care promovează designerii români de produs și inovațiile lor pe zona home & deco și funcționează ca o platformă de interacțiune între designerii de produs, producătorii din zona home and deco și public. Face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și industriilor creative românești, și este activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale.

Venue

Impact Hub
Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, Building 2, 1st floor
Bucharest, Romania
+ Google Map
Phone:
030133
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.