CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Madame Sophie Urban Fair @ Maison 13

Sat, 19 Sep 2020 ⏐11:00 am - Sun, 20 Sep 2020 ⏐7:00 pm

Madame Sophie Urban Fair

Luna Septembrie este dedicata activitatilor in familie sau cu prietenii!

Intre 19-20 Septembrie te asteptam intr-o locatie exclusivista, la Maison 13, pentru un eveniment de shopping alternativ si urban!
In premiera am selectat cele mai cool truck-food-uri din Bucuresti care te vor surprinde cu preparate delicioase, de la șiberek si kataif la burgheri si bere artizanala!
Pentru ca la fiecare editie incercam sa aducem ceva nou si potrivit personalitatii tale, creatorii de frumuseti urbane ti-au pregatit haine, bijuterii, jucarii, obiecte artizanale, cosmetice pentru o piele frumoasa si sanatoasa, produse din lavanda sau miere.
Iar daca esti in cautarea unui cadou sau vrei sa faci o schimbare in decorul casei sau biroului, gasesti tablouri, accesorii si ceramica.
Toate sunt create special pentru tine, iubitorule de frumos si calitate!
Copiii vor fi rasfatati cu dulciuri si inghetata artizanala. Si cat timp tu faci plimbari printre standurile de sub copacii umbroși, cei mici pot participa la ateliere de creație.

Pentru ca vrem sa oferim o cat mai mare diversitate, Cristian DeNis, finalist IUmor, va sustine un spectacol de scamatorie.

Te vei simti in siguranata, chiar si in contextul actual. Purtarea mastii este obligatorie, vom avea dezinfectant de maini la receptie, iar accesul in locatie va fi limitat la un numar de maximum 50 de persoane concomitent.

De 8 editii sustinem si promovam micile ateliere de creatie. Te invitam sa cumperi local, autentic romanesc urban! Te invitam sa cunosti oamenii din spatele brandurilor, sa socializezi si sa petreci timp de calitate pret de un week-end!

Details

Start:
Sat, 19 Sep 2020 ⏐11:00 am
End:
Sun, 20 Sep 2020 ⏐7:00 pm
Event Categories:
Bucharest, design, fair, family, food, free time, kids friendly, outdoor, workshop
Event Tags:
ateliere, design, designer, fair, food truck, Madame Sophie, shopping, Targ, urban
Website:
https://www.facebook.com/events/maison-13/madame-sophie-urban-fair/713334695905269/

Organizers

Madame Sophie
Asociația Anonymo Muza

Venue

Maison 13
Maison 13 Strada Dumbrava Rosie Nr. 2
Bucharest, Romania, 020463 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.