feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lilith, Mihigh, Paul K @ Sala Polivalenta Cluj

Sat, 13 Feb 2016 ⏐11:00 pm

Lilith, Mihigh, Paul K @ Sala Polivalenta Cluj

Lilith, Mihigh, Paul K @ Sala Polivalenta Cluj
13 Februarie, 23:00

Lilith
Mihigh
Paul K

Entry: 30 RON
Sala Polivalentă Cluj-Napoca [aripa de est]

La fel ca ființa mitică al cărei nume l-a luat, soția lui Adam care, în mitologia iudaică, și-a părăsit soțul pentru că se simțea prea constrânsă și supusă, refuzând să se considere altcumva decât egala lui, Lilith are aceeași dorința de a fi diferită. Reușește asta prin muzica sa, un amestec armonios de bassline-uri grele și intervenții subtile, uneori calde, alteori întunecate, și oferind propriul gangsta groove audiențelor din întreaga lume.

Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă maiprofundă, dar și techno în egală masură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice.
Dragostea pentru muzica bună și viziunea asupra muzicii electronice l-au condus pe Mihigh către fondarea label-ului Midi Records Romania, o platformă care promovează arta și pasiunea, mergând pe calitate și nu pe cantitate.

Paul K are stilul său personal, care se diferențiază de cel al colegilor de breaslă cu ușurință, venind cu un groove ademenitor și subtil deopotrivă, prin fiecare piesă pe care o mixează. Este adept al muzicii complexe, fiind imposibil să stai nemișcat pe ringul de dans. Reprezentant al valului românesc de artiști ai muzicii electronice, Paul K transmite prin seturile sale stări de spirit și trăiri pozitive, făcând din acestea o experiență aparte.

Details

Date:
Sat, 13 Feb 2016
Time:
11:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
https://www.facebook.com/events/1737302126506530/

Organizer

Club Midi
Phone:
0752 238 780
Email:
clubmidi@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Polyvalent Hall / Sala Polivalentă (Cluj-Napoca)
Sala Polivalentă, Strada Uzinei Electrice,
Cluj-Napoca, 400375 Romania
+ Google Map
Phone:
0264-483160
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.