CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Lansarea Calendarului Romanian Bears 2019

Fri, 8 Feb 2019 ⏐4:00 pm - 8:00 pm

Lansarea Calendarului Romanian Bears 2019

Lansarea Calendarului Romanian Bears 2019

Calendarul Romanian Bears 2019 este un proiect artistic semnat Paul Muresan creat pentru a sprijini iubirea și respectul reciproc, indiferent de orientarea sexuală, vârstă, etnie ori caracteristicile corpului.

Proiectul a pornit ad-hoc în cadrul comunității de urși (bears, cubs, chubs, otters, muscle bears, daddies și totul între) și a fost realizat în 10 zile. Toate modelele sunt parte a comunității iar utilizarea posturilor nud și seminud are ca scop promovarea atitudinii pozitive legate de identitatea sexuală și imaginea corporală atât în rândul comunității LGBT cât și pentru publicul larg.

MozaiQ a sprijinit tipărirea și va utiliza fondurile colectate pentru a sprijini participarea persoanelor LGBT din alte orașe la Bucharest Pride și Cluj Pride.

Lansarea va avea loc vineri, 8 februarie, de la ora 16:00 la ora 20:00 la Beciul Național de Artă Contemporană din cadrul Manasia Hub.

Details

Date:
Fri, 8 Feb 2019
Time:
4:00 pm - 8:00 pm
Event Categories:
art, Bucharest, photography
Event Tags:
lgbtq, MozaiQ, Paul Mureșan
https://www.facebook.com/events/2254393754849821/

Organizer

MozaiQ
View Organizer Website

Venue

BNAC
Stelea Spataru 13, București
București, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.