feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LAN Party National Edition

Fri, 15 Mar 2019 - Sat, 16 Mar 2019

LAN Party National Edition

LAN Party National Edition

Cea de-a 15-a ediție a celui mai așteptat eveniment dedicat pasionaților de gaming se pregătește să readucă la viață spiritul competitiv și în această primăvară în cadrul LAN Party National Edition!

Toți cei dornici să își demonstreze skill-urile de gameri o vor putea face în campionatele de League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA19, HearthStone, Defense of the Ancients 2 sau Mortal Kombat.

Cu toate acestea, LAN Party nu este destinat doar celor care pot concura într-unul dintre concursurile enumerate anterior, ci tuturor celor care vor să petreacă un weekend plin de distracție alături de toți cei prezenți. Competițiile pe XBOX ONE și PlayStation4, precum Mortal Kombat XL, FIFA19, Overwatch, Just Dance și Naruto, sunt pregătite pentru oricine alege să se alăture nouă la eveniment.

Participă și tu la etapa locală a competiției, care va avea loc în zilele de 15-16 martie în Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București, iar pasiunea ta pentru gaming îți poate aduce și un premiu! Dacă vei reuși să te faci remarcat, vei avea ocazia să participi și la etapa națională, în data de 30 martie, unde vei concura cu studenți din 10 centre universitare din țară.

Premiile pregătite pentru cei mai buni gameri vor depăși cu siguranță așteptările participanților. Totodată, atât concurenții, cât și spectatorii, vor avea parte de mai multe surprize pe parcursul evenimentului.

Așadar, fă-ți curaj și nu rata cea mai mare competiție de gaming! Înscrie-te începând cu data de 11 februarie pe site-ul lanparty.lsacbucuresti.ro accesând formularele de înregistrare și demonstrează că ești un gamer adevărat!

Înscrieri: începând cu 11 februarie
Etapa locală: 15-16 martie
Etapa națională: 30 martie
Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB

Details

Start:
Fri, 15 Mar 2019
End:
Sat, 16 Mar 2019
Event Categories:
, ,
Event Tags:
,
https://www.facebook.com/events/309068079814013/

Organizer

LSAC Bucureşti
Email:
office@lsacbucuresti.ro
View Organizer Website

Venue

Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB
Splaiul Independenței nr. 313, 060042 București
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.