feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIDS LOVE DESIGN Online Market sărbătorește copiii în perioada 30 mai – 1 iunie

Sat, 30 May 2020 ⏐9:00 am - Mon, 1 Jun 2020 ⏐9:00 pm

KIDS LOVE DESIGN Online Market

KIDS LOVE DESIGN Online Market sărbătorește copiii în perioada 30 mai – 1 iunie

 

1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, se traduce, înainte de toate, prin chicoteli și bună dispoziție. Și pentru că cei mici merită să fie sărbătoriți așa cum se cuvine indiferent de context, Romanian Design Week organizează KIDS LOVE DESIGN Online Market pentru a marca această ocazie.

În perioada 30 mai – 1 iunie, celebrăm copiii așa cum știm cel mai bine: cu și prin design. Astfel, pentru a se adapta contextului pandemiei, Romanian Design Week organizează pentru prima dată un târg exclusiv online, inspirat de UniCredit Bank, care va reuni produse create special pentru copii de designeri români și străini deopotrivă. Cei care sunt în căutarea cadoului perfect vor avea ocazia să aleagă dintr-o selecție de produse curatoriată de echipa festivalului, de la hăinuțe cu imprimeuri exotice și încălțăminte la cărți perfecte pentru lectura de seară ori piese de mobilier pentru mult așteptata redecorare a camerei celui mic.

Mecanismul este unul simplu: publicul este invitat să se așeze comod și să intre pe https://romaniandesignweek.ro/kids-love-design-online-market între 30 mai și 1 iunie, acolo unde va putea accesa lista designerilor participanți și cumpăra din numai câteva click-uri produsele preferate. Pentru acest târg, toți comercianții vor aplica reduceri speciale.

 

Cumpărătorii vor putea alege produse din oferta Bebe Organic, Biscuit Club, Bunny Boo, Cajuki, Designforkidz.com, Elcokids, Leea, Lura, Micul Haos, Mukibooks, Mormi, Raftul Adelinei, Tiny Turtle etc.

 

Parteneri media: Rock FM, Magic FM, Radio România Cultural, Designist, feeder.ro, Igloo, IQads, Molecule-F, Zeppelin

 

Kids Love Design Online Market este un proiect The Institute și UniCredit Bank.

Details

Start:
Sat, 30 May 2020 ⏐9:00 am
End:
Mon, 1 Jun 2020 ⏐9:00 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,
https://www.facebook.com/events/183481349621926/

Venue

Online
online

Organizer

Romanian Design Week
Email:
hello@romaniandesignweek.com
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.