feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

JamStage: Saturday Night Live, The Mob, Zabriskie

Sat, 3 Dec 2016 ⏐9:00 pm

FB-Event-JamStage_3dec

JamStage: Saturday Night Live!
Sambata 3 Decembrie ora 21.00.

Calea Rahovei 147-153 (Palatul Bragadiru)

JamStage – live music pub, creative hub, club & more – locul unde redescoperi muzica bună, de la rock la funk, bossa sau acid jazz, până la alternative sau indie-rock de ultimă oră.

Găzduit de Palatul Bragadiru, o frumoasă cladire încarcată de istorie unde vechiul si noul formează o sinergie armonioasă, JamStage promite sa devină un adevarat hub cultural pe care cu siguranță il vei îndrăgi.

Artisti:

MAIN ROOM

Trupa THE MOB (The Mob Bucharest) s-a lansat în 2010 susținând un recital de excepție in fața a peste 1500 de participanți cu timpul devenind una din cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania.Interpretând piese originale dar si cover-uri in maniera proprie si având inspirația de a alege piese precum “Impossible”, “I follow rivers”, “Dear darling”, sau “Liar, liar”.

The MOB înseamnă Ștefan – vocal; Răzvan – chitară; Dande – chitară-bas( doctorand compozitie clasica ) ; Alex – pian si Chris Olsman – tobe.

Zabriskie (Sasha Gherghel) a fost mereu un tip curios care a iubit, asimilat, decantat și selecționat cât mai multe forme, culori si stări muzicale. Un mix versatil care conduce urechea către clasice împletituri groovy/ soul/funk/disco/house, conchetand ocazional cu “the dark side” fară să cadă în păcatul eclecticului pretențios sau al obscurantismelor gratuite. Abordarea seturilor sale este una imprevizibilă si jucăusă.

La prima vizită in JamStage are ca invitați doi parteneri de joacă: Calin Crisan la pupitru pentru back2back si Chris (drummer The Mob si The Amsterdams) care se va ocupa de vitaminizarea setului prin live drumming și inserii improvizate de drum patterns, suprapuse peste electronicele derulate în dj set, unul din multele experimente derulate în premieră cu care Jamstage vă va obișnui de acum încolo.

Details

Date:
Sat, 3 Dec 2016
Time:
9:00 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,
View Event Website

Organizer

Jam Stage

Venue

Jam Stage
Calea Rahovei 147-153
Bucharest,
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event