feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Joy of Spontaneity – I Dance You Brașov

Thu, 16 May 2019 ⏐7:30 pm - 9:30 pm

RON30
The Joy of Spontaneity - I Dance You Brașov

Joi, 16 mai, de la 19:30, I Dance You ne invită la The Joy of Spontaneity, un atelier interactiv în care vom explora diverse tehnici de improvizație prin mișcare. Ne vom destinde frunțile și corpurile și vom practica arta spontaneității.

„Concentrarea noastră excesivă în lumea modernă asupra puterii gândirii conștiente și a beneficiilor voinței și autocontrolului ne determină să ignorăm importanța omniprezentă a ceea ce se poate numi gândirea corpului: comportamentul tacit, rapid și semiautomatic care curge din inconștient, cu puține sau inexistente interferențe conștiente. Rezultatul este că, prea adesea, ne dedicăm să facem mai mult sau să ne mișcăm mai repede în anumite aspecte ale vieții noastre, unde încrâncenarea și eforturile sunt, de fapt, profund contraproductive.” Edward Slingerland, Trying Not to Try: The Art and Science of Spontaneity

Cu cine?

Sunt Anamaria Guguian, consilier pentru dezvoltare personală și artistă independentă, fondatoarea proiectului I Dance You. Experiența mea lucrând cu corpul m-a ajutat să înțeleg că prin intermediul acestuia exprimăm ceea ce suntem, dorințele și nevoile noastre, trăirile interioare.

Comunicarea între oameni are loc adesea dincolo de cuvinte, pe un tărâm al emoțiilor greu de exprimat verbal. Iar dansul este prin excelență „vocea” corpului, un alt fel de a comunica – sincer, liber, cu încredere.

Prin dans te cunoști și te apropii de tine, te conectezi cu ceilalți, râzi, plângi, pur și simplu ești, aici și acum. Poți să spui cuvinte nerostite și să trăiești emoții nebănuite.

I Dance You este un proiect de suflet care își propune să apropie oamenii pasionați de dans, expresie artistică și creștere. I Dance You a coagulat o comunitate locală, în continuă dezvoltare, din 2016. Ne întâlnim și ne apropiem în cadrul atelierelor de mișcare creativă, la performance-urile create împreună sau la evenimentele culturale și sociale pe care le organizăm.

Când și unde?
Joi, 16 mai, 19:30 -21:30, la Casa Armatei (Str. Lungă nr. 1A, Brașov)

Contribuție: 30 lei
Înscrieri pe mail: idanc3you@gmail.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

Organizer

I Dance You
View Organizer Website

Venue

Casa Armatei
Str. Lungă nr. 1A
Brasov, Brasov 500035 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.