feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

jAdor Yard Sale – targ de lucruri cu personalitate, pentru pasionatii de shopping!

Sat, 2 Mar 2019 - Sun, 3 Mar 2019

jAdor Yard Sale - targ de lucruri cu personalitate, pentru pasionatii de shopping!

jAdor Yard Sale – targ de lucruri cu personalitate, pentru pasionatii de shopping!

In weekendul 2 – 3 martie, interval orar 11:00 – 18:00, jAdor Yard Sale va invita la un târg de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, o ediție specială de primăvară, dedicată responsabilizarii fata de mediul inconjurator.

Alaturi de partenerii nostri, Distrikt 42 si Beert, din Centrul Vechi al capitalei, doua locatii speciale, jAdor Yard Sale va avea atmosfera unui pop-up store urban, care se va desfasura pe ritmul unui open fair.

Ne-am propus să adunăm oameni frumoși la târg și vă încurajăm să vă faceti timp pentru o escapadă în lumea unor lucuri cu personalitate.

La jAdor Yard Sale veti gasi articole mult mai mult decât niște simple produse. Vă punem la dispozitie articole vestimentare din propriile garderobe, bijuterii, piese unice, carti, accesorii, jocuri, jucarii si multe alte articole apreciate și bine îngrijite.Vă oferim produse care au fost confecționate hand-made cu o atenție specială și cu multă pasiune, de catre oameni frumosi si implicati in ceea ce fac.

Va fi un weekend cu iz de sarbatoare, doua zile de smart sale si smart shopping, un weekend in care vom scotoci printre lucruri iubite, care merita o noua sansa de a fi indragite. Fiecare zi va reuni expozanti diferiti care v-au pregatit preturi mici si negociabile.

La final sperăm să plecați nu doar cu o punga plină de cumpărături ci și cu gândul că fiecare dintre noi suntem responsabili pentru comunitate și cei din jurul nostru.

Intrarea este libera pentru vizitatori!!!!

Details

Start:
Sat, 2 Mar 2019
End:
Sun, 3 Mar 2019
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , , , ,
https://www.facebook.com/events/259655588268700/

Organizer

jAdor Yard Sale
Phone:
0727 262 008
Email:
jadoryardsale@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Beert
Sf. Dumitru Street, No. 3, 030077
București, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.