feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

I S O L A T I O N #2 with Seuil, Nicolas Lutz, Premiesku live, Nu Zau @ Kristal Glam Club

Fri, 4 Mar 2016 ⏐11:00 pm

I S O L A T I O N #2 with Seuil, Nicolas Lutz, Premiesku live, Nu Zau @ Kristal Glam Club

I S O L A T I O N #2 with Seuil, Nicolas Lutz, Premiesku live, Nu Zau @ Kristal Glam Club
4 Martie, 23:00

[I S O L A T I O N] #2

Seuil
Nicolas Lutz
Premiesku live
Nu Zau

Intampinam primavara la Kristal Club sub egida HAOS – partea a doua a povestii “I S O L A T I O N” are in prim-plan o calatorie muzicala cu personaje eclectice si savuroase din industria muzicii electronice.

Va prezentam un amalgam muzical cultural prin francezul Seuil, uruguayanul Nicolas Lutz, proiectul romanesc Premiesku Live si Nu Zau.

Ne-am propus sa sarim peste expozitiune, asa ca responsabil cu declansarea intrigii va fi Nu Zau, un producator roman bine cunoscut publicului underground, care s-a bucurat de o ascensiune rapida in industrie si ale carui track-uri le auzim in seturile unor artisti precum Fumiya Tanaka, Onur Ozer, Bill Patrick sau Arpiar.

Desfasurarea actiunii o mentine Seuil, al carui nume este sinonim cu Eklo Music, propria casa de discuri sau Minibar, Circus Company, Hello Repeat ori Ultrastretch, bifate prin cateva din numeroasele sale productii. Stilul producatorului francez este caracterizat drept un sound groovy subtil experimental, iar seturile sale au un range impresionant – de la micro la deep house.

Trio-ul romanesc Premiesku, reprezentat de catre Livio & Roby si George G, al caror sound a fost clasificat pe locul 33 in “Top 40 Resident Adivisor of 2015”, intra in poveste printr-un live act definit pana la ora actuala in cadrul unor evenimente desfasurate sub emblema Timewarp, Tomorrowland, The BPM Festival, Cocoon, Desolat, Fabric, Fuse, sau multe altele.

Nicolas Lutz owner-ul platformei My Own Jupiter, un artist desavarsit si veteran al scenei underground, va fi cel de-al treilea punct culminant al serii, numele sau fiind strans legat de scena muzicala din Berlin sau din Ibiza, fiind in relatii foarte bune cu artisti precum: Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Sammy Dee, Ion Ludwig si multi altii, cu care obisnuieste sa imparta deck-urile destul de des.

Deznodamantul muzical al acestei seri va fi incununat de un decor fantasmagoric, iar spectacolul vizual va fi asigurat de catre Rancea.

Odata atinsa capacitatea maxima a locatiei, accesul va fi restrictionat si se va aplica regula “one-in, one-out”.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 02:00, in caz contrar se va achita din nou contravaloarea biletului de intrare.

SMOKING ALLOWED.
DON’T DRINK AND DRIVE!
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

More info TBA

 

Details

Date:
Fri, 4 Mar 2016
Time:
11:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
https://www.facebook.com/events/170367163334553/

Organizer

Haos Events

Venue

Kristal Glam Club
Regina Elisabeta nr. 34
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.