feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Înscrieri / Jelentkezés – Minitremu Art Camp #4

Fri, 21 Jun 2019 ⏐12:00 am - Mon, 1 Jul 2019 ⏐12:00 am

Înscrieri_Jelentkezés_Minitremu_Art_Camp

Înscrieri Minitremu Art Camp #4

A început perioada de înscrieri la ediția #4 a taberei de artă contemporană Minitremu Art Camp.

Minitremu Art Camp este o tabără gratuită de artă contemporană pentru eleve și elevi de liceu. E un laborator nomad de experiențe estetice și de viață în care ai posibilitatea să te întâlnești cu mai mulți artiști relevanți scenei de artă contemporane românești și internaționale și să lucrezi cot la cot cu ei. E și o ocazie să-ți faci prieteni noi.

Ca să-ți creezi o impresie despre primele trei ediții click aici:

>Avertisment: Acest articol conține artă sub 18 ani
https://bit.ly/2JUs07x
>Cum ar trebui să arate școala cel puțin zece zile pe an
https://bit.ly/317QiR2
>Trei artiști despre ce te-așteaptă pe drumul artei
https://bit.ly/2HRd1Jw

Dacă crezi că ești interesat@ de arta contemporană cu toată lumea ei vie de subiecte și forme și cu toate posibilitățile pe care le deschide, te invităm să iei parte la Minitremu Art Camp indiferent dacă ești elev al unui liceu vocațional sau teoretic.

Locurile sunt limitate, participarea în tabără se face în baza unei selecții

Trimite-ne un mail la artcamp@minitremu.ro și povestește-ne cine ești, de la ce liceu vii, ce te preocupă și de ce ai vrea să participi. Dacă ai un portofoliu de imagini (desene, picturi, graffiti, fotografii) sau de texte (poezie, povești, eseuri), precum și video-clipuri, filme, muzică sau orice alte materiale care te reprezintă, trimite-le prin transfer sau attach, ne vor ajuta să te cunoaștem mai bine.

Data limită 1 iulie 2019

Tabăra din acest an are loc la Colegiul Silvic și Castelul Rákóczi-Bornemisza din Gurghiu, județul Mureș, în perioada 3-14 august 2019. Participarea este gratuită și include cazarea în camere comune, cu trei mese pe zi pe toată perioada taberei, materiale de lucru, acces la diverse alte facilități (bibliotecă, spații de lucru, internet, etc).

Artiști invitați: Manuel Pelmuș, Andrei Dinu, Raluca Voinea, Edi Constantin, Szabolcs KissPál, Irina Bucan Botea și Jon Dean alături de One World Romania și P.U.N.C.H. Bookshop & Publications

Rezultatele taberei, alături de rezultatele din edițiile 1, 2 și 3, vor fi expuse la Spațiul 2/2 din Timișoara, pe perioada Bienalei Artencounters 2019.

Te așteptăm 🙂

• Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare despre tabără, ateliere sau locul de desfășurare, vă stăm la dispoziție prin mail: artcamp@minitremu.ro, sau la numerele de telefon: 0747 815 145 Laura Borotea sau 0744 775 183 Bartha József
• Parteneri/Partnerek: Fundația ARTeast / B5 Studio, MAGMA Contemporary Medium, Liceul V. de Artă – Művészeti Líceum: Tg-Mureş – Marosvásárhely, Liceul de Arta “Sabin Dragoi”, Colegiul Costache Negri Targu Ocna, Asociatia 37, Școala de Arte Plastice pentru Copii A. Șciusev și Asociația Art Platforma – Chișinău Moldova, Universitatea de Arte Tirgu-Mures, Fabrik, P.U.N.C.H., One World Romania, MetruCub – resurse pentru cultură / Susține cultura în educație, Asociația Copia Originală, Art Basics for Children Brusells, Scena9, Revista ARTA, Transindex.ro, SUB25, tranzit.ro București, Arte frumoase la Radio România Cultural

• Cu sprijinul/Támogatók: Art & Hobby Creative, Intermedia Group Design & Print, Bioeel, MobilaDalin, Eurolines Romania

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Details

Start:
Fri, 21 Jun 2019 ⏐12:00 am
End:
Mon, 1 Jul 2019 ⏐12:00 am
Event Categories:
, ,
Event Tags:
https://www.facebook.com/events/2076345365826107/

Organizer

Minitremu
Phone:
0747 815 145
Email:
minitremu@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Liceul Silvic Gurghiu
Str. Republicii, 4,
Com. Gurghiu, Mures, Gurghiu, 547295
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.