CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

INEGAL – spectacol invitat la #reactor

Sat, 11 Nov 2017 ⏐7:00 pm - 8:30 pm

Sâmbătă, 11 noiembrie, Reactor primește în vizită un spectacol nou-nouț, care a avut premiera în 8 noiembrie, la Macaz Bar Teatru Coop. din București. Inegal este un spectacol care documentează istorii personale legate de felul în care preluăm și asimilăm rolurile de gen încă din copilărie, în funcție de contextul social în care socializăm și de raportul între genuri.

Spectacolul își propune să pună în evidență povești ale socializării de gen în diverse contexte de clasă și să ofere posibile modele alternative de înțelegere a rolurilor de gen și narative ale luptei împotriva inegalității. Procesul de lucru a însemnat o perioadă de cercetare la care au participat actrițele Andrada Corlat, Alice Monica Marinescu și Camelia Pintilie, împreună cu dramaturgul Petro Ionescu și regizorul Raul Coldea. Spectacolul este bazat atât pe poveștile personale ale echipei, cât și pe interviuri cu diferite persoane privind felul în care acestea au fost socializate.

de/cu: Andrada Corlat, Alice Monica Marinescu și Camelia Pintilie.
concept și dramaturgie: Petro Ionescu și Raul Coldea
producător: Vlad Udrescu
o producție a Asociației ARENA
durata: 1h20
vârstă recomandată 14+
Spectacol co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

 

“INEGAL: Istorii personale” este un proiect cultural al asociației ARENA, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Details

Date:
Sat, 11 Nov 2017
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Categories:
AFCN, Cluj, culture, theatre
Event Tags:
reactor, spectacol
View Event Website

Organizer

Asociația ARENA
View Organizer Website

Venue

Reactor de creaţie şi experiment
Strada Petőfi Sándor, nr. 4
Cluj-Napoca, Cluj Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.