feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Illustration as a business

Sun, 18 Mar 2018 ⏐4:30 pm - 6:30 pm

Free
Illustration as a business

Illustration as a business

Wacom for Creatives Romania continuă seria de evenimente gratuite cu scopul de a susține industria creativă din România.

De data aceasta vom vorbi cu ilustratoarele Alexia Udriște și Livia Fălcaru despre abordarea antreprenorială a ilustrației.

Vom afla de la ele care sunt mijloacele cele mai eficiente de promovare, ce produse și servicii se vând cel mai bine, care este cererea în piață și multe altele.

Conferința Illustration as a business are ca scop informarea cu privire la abordarea antreprenorială a ilustrației, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama, trebuie să porți mai multe pălării, nu doar cea de ilustrator, iar noi vom afla care sunt acelea.

Alexia este ilustrator freelancer de 3 ani. Lucrează atât în zona ilustrației de carte cât și în cea de publicitate sau design. A lucrat cu companii de renume și a ilustrat peste 5 cărți pentru copii. Recent a crescut proiectul de design interior numit SOMNmic împreună cu Molcush, lansat recent. Mai multe despre Alexia aici → www.alexiaudriste.ro

Livia este full-time ilustrator cu 4 ani de experiență în domeniu și part-time Graphic Designer la Lisseau Design Lab.. Munca Liviei a apărut în numeroase publicații online și reviste . Ocazional realizează mici obiecte de ceramică și desenează pe pereți. Puteți vedea lucrările ei aici →behance.net/liviafalcaru sau liviafalcaru.tumblr.com

Înscrierea la acest eveniment este gratuită, și se face prin formularul de aici –> http://bit.ly/illustration-as-a-business

Details

Date:
Sun, 18 Mar 2018
Time:
4:30 pm - 6:30 pm
Cost:
Free
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , ,
View Event Website

Organizer

Artvisit
Phone:
0740 315 570
Email:
office@artivist.ro
View Organizer Website

Venue

La Firul Ierbii
Grassrots, La Firul Ierbii, Splaiul Unirii 160 B
Bucharest, Bucharest 040041 Romania
+ Google Map
Phone:
+40 757 098 492
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event