feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vernisaj „Interludii – în cheie fotografică” @ ICR

Wed, 2 Mar 2016 ⏐6:00 pm

Free
Vernisaj „Interludii - în cheie fotografică” la ICR

 

Wed. 2 Mar | 18:00 – Mon. 28 Mar | 20:00

„Interludii – în cheie fotografică“ la Institutul Cultural Român

Miercuri, 2 martie 2016, de la ora 18, la Institutul Cultural Român va avea loc vernisajul expoziției „Interludii – în cheie fotografică“ semnată de Cornel Brad. Alături de artistul fotograf, la eveniment vor lua cuvântul Radu Boroianu, președintele ICR, împreună cu personalități ale vieții culturale și reprezenți ai instituțiilor statului.

Expoziția reunește o selecție de portrete ale unor soliști, dirijori, instrumentiști și dansatori participanți la ediția din 2013 a Festivalului Internațional „George Enescu“, incluse în albumul omonim apărut la Editura Igloo Media.

Albumul, prefațat de violonistul Alexandru Tomescu, cuprinde imagini surprinse între repetiții și concerte, în principal în culisele sălilor de spectacol.

La vernisaj va fi proiectat un film de prezentare a lucrării, realizat de artistul vizual Mihai Cucu, cu o coloană sonoră semnată de compozitoarea Sabina Ulubeanu.

Proiectul a mai fost itinerat la reprezentanțele ICR de la Berlin, Viena și Londra, precum și la galeria NeoGalateca din București.

Cornel Brad (n. 1974) a lucrat ca librar, editor și manager de proiecte de protecția mediului, înainte de a de a realiza că pasiunile sale cele mai profunde sunt fotografia, muzica și oamenii. Accesul în culisele celei de-a XXI-a ediții a Festivalului „George Enescu“ de la București i-a oferit prilejul să-și împletească aceste pasiuni. Fotografiile sale au fost publicate în Adevărul, Aspen Idea, Decât O Revistă, Igloo, Observator Cultural, La Terasse și AgriPlus, National Geographic și se află în colecții particulare din Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, România, Rusia și SUA.

Accesul publicului la vernisaj este liber.

Venue

ICR
Aleea Alexandru, 38
Bucuresti, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.