CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savoring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HomeFest – festival domestic

Fri, 20 Oct 2017 ⏐12:00 am - Sat, 28 Oct 2017 ⏐12:00 am

HomeFest - festival domestic

HomeFest – festival domestic

Teatru, dans și veselie la tine în sufragerie

A început numărătoarea inversă! De astăzi încep înscrierile pentru spectacolele din HomeFest, singurul festival de apartament din România! În deschidere, pe 20 octombrie, Lea Rasowszky vă invită să-i vizitați Fraierul interior, eveniment pentru care redeschidem ușa la lorgean theatre.

Vă așteptăm în fiecare zi, de pe 20 până pe 28 octombrie, cu fel de fel de invitați de peste mări și țări, cu locații domestice și experimente performative. Așadar: teatru, dans, expoziții, lecturi și ateliere, o suită de aventuri culturale urbane pe care urmează să le descoperiți după ce lecturați programul pe site-ul nostru.  Asigurați-vă locul printr-un mail. Email. Fiți siguri că gazdele și artiștii HomeFest vă așteaptă cu drag!

Pe 25 octombrie declarăm ziua prieteniei pentru că am invitat proiectul Cultura de casă cu două evenimente – proiecții de filme și expoziție foto. Vom spune la revedere acestei ediții, sâmbătă, 28 octombrie, cu [Fragile], un spectacol neconvențional de dans contemporan creat de Cosmin Manolescu.

Proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Details

Start:
Fri, 20 Oct 2017 ⏐12:00 am
End:
Sat, 28 Oct 2017 ⏐12:00 am
Event Categories:
, , , , , , ,
Event Tags:
, ,

Organizer

HomeFest
Website:
https://homefest2017blog.wordpress.com

Venue

Bucharest
Bucharest
Bucharest, Romania
+ Google Map

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2018 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account