High Heels & Hangovers NYE 2017 @ Expirat

  • by
High Heels & Hangovers NYE 2017 @ Expirat

High Heels & Hangovers NYE 2017 @ Expirat
31 Decembrie, 21:00

31.12.2016, 8PM. Dressing dat peste cap, tocuri cui, alea elegante, încă o tură prin dressing pentru că bluza nu merge cu fusta, dar fusta merge cu tocurile, biletul şi rujul la tine.

Gata. Cheile într-un loc sigur şi Uber că, deh, nimeni nu găsește taxi în seara de Revelion şi nu vrei să fii mai mult decât fashionably late.

Destinaţia: Constantin Istrati 1, Expirat, Sala Compresoarelor.

9PM. Începe. Se aude deja muzica aia ce-ți place, suficient de tare cât să-ți pară rău mai încolo că n-ai luat flats de rezervă la tine. Amestecul potrivit de electronică dansantă, alternative de țipat pe referen, hip-hop „raise the roof” și picanteriile specifice rezidenților noștri. Îi ştii: Matei, George şi Luca.

Barul are băuturile potrivite. PopUp Dinner, meniul creativ. Totul open şi all-inclusive.

Shot. Cocktail. Cocktail. Shot. Stop. 12AM. Şampania e din partea casei. Prietenii sunt afară deja.

3! 2! 1! Blur.

01.01.2017. 5AM. Dureri de cap, aspirină efervescentă, 0.5 litri apă minerală și somn.

La mulți ani două mii nu-ți mai amintești cât.

Biletele se iau în avans la preţul de 300 lei / persoană şi includ accesul în club, open bar şi open buffet.
Locurile sunt limitate.
Informaţii şi bilete la 073EXPIRAT.

OPEN BAR

BERE
Ursus 330 ml

VIN 150 ml
Liliac Young
Corcova Rosé
Aurelia Vişinescu Fetească Neagră

Spumant Cuartz White

LONG DRINK-URI
Long Island Ice Tea
Vodca Choice
Cuba Libre
Whisky Choice
Gin Tonic The Classic
Campari Orange / Tonic / Soda
Aperol Spritz

*Choice = Pfanner / Pepsi / Tonic / Soda

THE SPECIALS

Maritico
40 ml Jameson Select Reserve, 20 ml sirop de ceai negru şi mirodenii preparat de noi, 40 ml shrub de mere cu scorţişoară preparat de noi

Rolling Stones
30 ml Matusalem Gran Reserva 15, 20 ml Aperol, fresh de portocale şi cuişoare

SHOT-URI
Tequila Olmeca Silver / Gold / Coffee
Kamikaze

SPIRITS 40ml
Absolut
Havana Club Añejo 3 Años
Beefeater London Dry Gin
Jameson
Campari
Aperol
Martell VSOP
Carolans

FĂRĂ ALCOOL
Apă plată / minerală 500 ml
Pepsi / Mirinda / 7Up 250 ml
Apă tonică San Pellegrino 330 ml
Pfanner portocale / mere / cranberry 300 ml
Limonadă simplă / cu mentă 400ml

Espresso Julius Meinl

SPUMANT LA MIEZUL NOPŢII

OPEN BUFFET – PopUp Dinner

Tartine cu roast beef, cremă de hrean şi rucola
Cuburi de polenta cu ciuperci trase în unt şi patrunjel
Mini croissant cu prosciutto şi măr copt
Crostini cu cotlet de porc condimentat şi gătit îndelung, muştar Dijon şi ceapă caramelizată
Cheesecake cu blue cheese şi dulceaţă de dovleac
Mini frigărui de pui à la plancha cu sos de curry
Hummus cu sfeclă coaptă, lipie şi cimbru
Tartine cu păstrăv afumat, unt cu verdeţuri şi lămâie fresh

Salad bar fresh şi bun:
Cu roşii cherry colorate, castraveţi, ardei verzi şi roşii, morcovi hrănitori, ceapă de apă puţin iute, măsline verzi şi negre cu mirodenii, porumb fiert, năut, frunze de salate diverse, mix de seminţe, crutoane de pâine cu oregano şi usturoi

Bufet de brânzeturi şi cold cuts:

Brânzeturi proaspete şi maturate: brânză maturată Tilsit de Torockoi, cheddar, telemea de oaie şi telemea Apuseni de la Casa cu Gemene, mozzarella, caşcaval tradiţional un pic afumat, fructe proaspete şi uscate, nuci şi dulceţuri de casă

Cold cuts: Prosciutto Cotto, cârnaţi afumaţi de la măcelaria Cuţitul de Aur, babic şi ghiudem de la Casa Tradiţiei, ceafă afumată, vită crud uscată, salam picant cu chili, salam italian Napoli, muştar de Tecuci, muştar de Dijon, murături asortate din piaţă de la Obor

Şi ca desert:
Cuburi de brownie cu frişcă de casă şi cacao
Custard de ciocolată cu espresso
Panna cotta cu vanilie şi granola de casă

Leave a reply (we review all comments)