CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Haunted Night Bike Ride in Bucharest

Fri, 17 May 2019 ⏐8:00 pm - 11:45 pm

Haunted Night Bike Ride in Bucharest

Haunted Night Bike Ride in Bucharest

Case bantuite, povesti de groaza, locuri cu intamplari paranormale. Hai cu bicicleta sa pedalam pe strazile intunecate ale capitalei la ceas de seara, pentru a descoperi Bucurestiul bantuit.

Ne vom transforma in niste vanatori de fantome pe bicicleta si vom parcurge un traseu cu obiective si povesti intunecate, pret de cateva ore.

Tura este usoara, se merge relaxat, finalul evenimentului fiind in jurul orei 23:30.

Cat costa?
Turul este gratuit, dar noi indemnam pe oricine sa doneze o suma modica la finalul turului, pentru incurajarea proiectelor viitoare si aprecierea muncii depuse de ghid.

Unde?
Aventura pe bicicleta porneste de la Universitate, din fata scarilor hotelului Intercontinental.

Cand?
Pe 17 mai, vineri seara, de la ora 20, in fata scarilor hotelului Intercontinental, la piata Universitatii.

Cui se adreseaza?
Aceasta tura pe bicicleta este catalogata ca fiind o tura usoara ce va insuma 35 de km dus-intors, pe drumuri urbane fara obstacole sau pericole. Este o tura dedicata tuturor celor care doresc sa se relaxeze pe bicicleta, imbinand aventura cu pedalatul. Pe drumurile cu circulatie publica vom respecta semnele rutiere. Vom alege un traseu format din mai multe locatii cu reputatie sinistra, cum ar fi teatrul Bazilescu, Scoala Centrala, crucea bisericii Anton, orfelinatul de pe Strada Franceza, Foisorul de Foc, Sangele Negru, hotel Cismigiu, manastirea Chiajna, Casa diavolului, Strada parfumului, Gropa cu var etc

Informatii utile:
Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Ritmul va fi unul usor, relaxant. Fiecare este liber sa paraseasca grupul in orice moment. Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila.
Fiecare isi asuma raspunderea pentru orice decizie si actiune initiata in afara grupului.

Details

Date:
Fri, 17 May 2019
Time:
8:00 pm - 11:45 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2030427877005372/

Organizer

OnAdventure
View Organizer Website

Venue

InterContinental Bucharest
4 Bulevardul Nicolae Bălcescu, 010051 București
București, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.