feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HAOS în Pădure v3.1 Perlon Edition w/ Margaret Dygas, Sammy Dee, Dandy Jack, Cezar, Priku @ Extreme Park Cernica

Sat, 30 Jul 2016 ⏐10:00 pm

HAOS în Pădure v3.1 Perlon Edition w/ Margaret Dygas, Sammy Dee, Dandy Jack, Cezar, Priku @ Extreme Park Cernica

HAOS în Pădure v3.1 Perlon Edition w/ Margaret Dygas, Sammy Dee, Dandy Jack, Cezar, Priku @ Extreme Park Cernica
30 Iulie, 22:00

Margaret Dygas [Perlon]
Cezar [a:rpia:r]
Priku [a:rpia:r]
Sammy Dee [Perlon]
Dandy Jack [Perlon]

Pe 30 iulie ne dam intalnire in aceeasi locatie, pe malul lacului, in padurea Cernica, pentru urmatoarea editie de HAOS in Padure.

v3.1 Perlon Edition este cea de a patra editie de HAOS in Padure si a doua din acest an, urmand sa fie animata de catre trei dintre cei mai iubiti artisti underground reprezentati de casa de discuri Perlon: Margaret Dygas, Sammy Dee si Dandy Jack. Suportul local urmeaza sa fie servit de reprezentatii casei [a:rpia:r], si anume Cezar si Priku, intr-un duet de exceptie.

Despre Margaret Dygas se poate spune ca iubeste pisicile, detine doua feline alaturi de care adora sa petreaca o mare parte din timpul liber, apreciaza Jazz-ul in combinatie cu o ceasca de lapte cald. Este rezident lunar in renumitul Panorama Bar din Berlin, dar printre toate acestea si cateva evenimente precum: Electric Elephant, Kappa Future Festival, The Peacock Society, Club der Visionaere, Movement din Croatia sau Oasis Festival, reuseste sa ajunga si in Bucuresti sa alimenteze muzical seara de 30 iulie.

Margaret s-a nascut in New York, a crescut in Londra, este rafinata in Berlin, iar in prezent sound-ul ei se bucura de o rezonanta deosebita in intreaga lume, prin intermediul caselor de discuri: Contexterrior, PowerShovelAudio, Perlon, Osgut Ton, Non Standard Productions si altele..

Chiar daca este o prezenta feminina, numele Margaret Dygas este foarte des intalnit alaturi de: Ricardo Villalobos, Marco Carola, Sven Vath, Carl Cox si multi altii, cu care obisnuieste sa creeze momente artistice, rar intalnite.

Alaturi de Margaret aducem in padure unul dintre baietii rai ai Berlinului – Sammy Dee, un artist care a reusit sa impuna un respect deosibit fata de productile si stilul sau muzical pe care le slefuieste de la inceputul fenomenului clubbing din Berlin, alaturi de: ZIP, Markus Nikolai, Fumiya Tanaka, Maayan Nidam, Margaret Dygas, Bruno Pronsato impreuna cu care alcatuieste “Half Hawaii”, Baby Ford, Thomas Melchior, Sonja Moonear si multi altii.

Productiile sale semnate prin Nerv Music, Perlon, Poker Flat, Yoshitoshi sau propria casa de discuri Ultrastrectch, sunt printre cele mai contrastate si utilizate, iar sound-ul sau se plimba de jur imprejurul lumii in cadrul unor evenimente: Get Perlonized, Lighthouse Festival, Piknik Electronik, Dedge sau Fabric.

Un alt personaj “altfel” in aceasta ecuatie este Dandy Jack, un adevarat designer al sunetului, care nu a mai calcat pe teritoriul Romaniei din 2010, timp in care se pare ca a prins aripi alaturi de Ricardo Villalobos sub titulatura Ric y Martin, cu Sonja Moonear sub aliasul Dandy Jack and the Junction SM, SIEG ÜBER DIE SONNE cu Tobias Freund, Carabina 30:30 cu Luciano, acestea fiind doar o parte din proiectele mari ale acestuia.

Pe langa faptul ca administreaza casa de discuri Ruta 5 foarte riguros, este membru al grupului intitluat Narod Niki (a jam laptop supergroup) alaturi de Ricardo Villalobos, Cabanne, Richie Hawtin, Luciano, ZIP, Thomas Melchior, Daniel Bell, Akufen si altii, vazuti si ascultati extrem de rar in aceasta formula.

Pe langa cei trei Perlonezi adaugam un strop de [a:rpia:r] si pastram echilibrul perfect prin Cezar si Priku, doi dintre cei mai iubiti artisti din Romania, care vin cu un bagaj muzical dobandit pe o planeta indepartata, urmand sa-l impartaseasca cu noi toti in dimineata zilei de 31 iulie, de la rasarit pana cand vreti voi…

Echipati-va corespunzator pentru o sesiune de dans intensa asigurata de catre doi dintre titularii clubing-ului romanesc, Cezar si Priku, pe malul lacului, in padure, printr-un sistem dublu Funktion-One.

Extreme Park Cernica este situat la o distanta de numai 1 km de Soseaua de Centura a Capitalei.

Un peisaj superb, o padure formidabila, un lac senzational, un rasarit si un apus de poveste, multe ore de muzica electronica, un setup special si decorul tematic, sunt doar cateva elemente ce alcatuiesc HAOS in Padure v3.1 – Perlon Edition

Locatie: Phoenix Cernica Club (in incinta Extreme Park Cernica)
Adresa: Strada Strandului, Cernica, Ilfov
Rezervari mese: 0766.971.858 (WA DE)
Informatii: 0736.673.110
Start: 22:00 – End: […]
✔ Sunet: Funktion-One by: Event Planning Solutions
✔ Support: H2O Bar Solutions
✔ Parcare: DA (Pazita)
✔ Stand cu tigari: DA
✔ Burgers, cafea, fresh, limonada, fructe, salate
✔ Tiroliana & plimbări cu barca
✔ Transport: Uber / taxi / maxi-taxi / masina personala)

Bilete in avans:
1st release – 30 lei (100 buc.) – SOLD OUT
2nd release – 40 lei (300 buc.)

Ia-ti biletul de aici :
http://www.bilet.ro/event.php?id=8211

*biletele cumparate in avans asigura accesul la orice ora

DON’T DRINK AND DRIVE!
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

Details

Date:
Sat, 30 Jul 2016
Time:
10:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , , , , ,
https://www.facebook.com/events/211942015871072/

Organizer

Haos Events

Venue

Extreme Park Cernica
Str. Strandului
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.