feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ediția de toamnă Grădina cu Artiști în Parcul Kiseleff!

Sat, 23 Sep 2017 ⏐1:00 am - Sun, 24 Sep 2017 ⏐7:00 pm

feeeeder

Ediția de toamnă Grădina cu Artiști vă așteaptă între 23 – 24 septembrie, în Parcul Kiseleff!

După o vară lungă, presărată cu excursii și călătorii, la sfârșitul lui septembrie, Grădina cu Artiști ne prelungește starea de vacanță cu un adevărat city break în mijlocul orașului, la cel mai relaxant și relaxat mini-festival urban de la firul ierbii – Grădina cu Călătorii. Vă dăm întâlnire pentru ultima dată în 2017, weekendul acesta, 23 – 24 septembrie, în casă nouă , în Parcul Kiseleff din Sectorul 1 al Capitalei (pe partea cu Muzeul Țăranului Român, înspre str. Ion Mincu), între orele 10:00 -19:00, să ne amintim și să visăm împreună la alte și alte orizonturi.

Așa cum v-am obișnuit, am pregătit târg cu artizani și meșteri pricepuți care au cu ce se lăuda: accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, înghețată și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.
Nu îi chemăm doar să își expună comorile dar să ne arate și din secretele manufacturării așa că vă așteaptă multe ateliere pentru cei mici: ateliere de ebru și caligrafie turcească cu Asociația pentru Dialog și Valori Universale, ateliere de baloane cu aer cald din lampioane cu Sarang Hangug, pictură pe ceramică cu Ch’artist – Paint your own pottery Studio, decorat cu tehnica șervețelului cu Dori’s Creations, demo de pielărie cu Dan Năstase și câte și mai câte.

București Swing Dance Society ne dansează din nou, ne relaxăm și la zona de yoga cu Zen Corner și Scandinavia Fitness, gătim raw cu Tupperware, ne aflăm trecutul, prezentul și viitorul în cărțile de tarot, obicei străvechi al triburilor nomade, ne împodobim cu henna indiană, ne împletim codițe sud-americane și mai mergem într-o călătorie scurtă și plină de istorie cu Asociația Editura Istoria Artei care ne-au pregătit un tur ghidat pietonal.

Ca de obicei, prietenii noștri de la Dog Rescue Romania, Kola Kariola, GIA și Mona Semeniuc vin cu căței și pisici de cunoscut, iubit și adoptat iar Fundaţia Visul Luanei și Wilderness Research and Conservation ne vor învăța ce trebuie să facem când găsim animale cu care nu suntem obișnuiți.
Mai avem cauze de susținut de la asociațiile Help the people, Anais și Ana și copiii, cafea turcească la nisip bună de savurat în lounge pe perne, baclavale cu arome de departe și zonă de relaxare și activități pentru cei mici oferite de Banca Transilvania.
Intrarea la Grădina cu Artiști este liberă, așa că vă așteptăm cu drag!
Evenimentul este organizat de Media Events&Entertainment (www.media-events.ro) și Creative Arts (www.creativearts.ro), cu sprijinul Primăriei Sectorului 1 și susținut de Banca Transilvania (www.bancatransilvania.ro ).

Details

Start:
Sat, 23 Sep 2017 ⏐1:00 am
End:
Sun, 24 Sep 2017 ⏐7:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,
https://www.facebook.com/events/1528348530519584

Venue

Parcul Kiseleff
Parcul Kiseleff, Bulevardul Aviatorilor
Bucharest, Bucharest Romania

Organizer

Grădina cu Artiști
Email:
anca@creativearts.ro
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.