CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Freestyle Dinner @ Lente

Wed, 21 Dec 2016 ⏐7:30 pm

Freestyle Dinner @ Lente

Freestyle Dinner @ Lente
21 Decembrie, 19:30

Freestyle Dinner este încercarea noastră de a-ți propune un alt fel de a lua masa în oraș. Un fel prin care să schimbăm relația clasică în care alegi ce mănânci din ce ți se oferă.

În schimb, îți propunem o întâlnire între gusturile tale, ideile tale despre ce înseamnă să mănânci în oraș, ce îți place să mănânci și părerea avizată, gusturile educate și subiectivitatea bucătarului nostru șef.

În loc de meniu vei avea în față o listă de ingrediente din care le poți alege pe cele preferate. Bucătarul nostru șef va primi alegerea ta și va veni cu propria viziune asupra unui preparat creat special pentru tine plecând de la respectivele ingrediente. Trebuie menționat că va avea grijă să elimine nepotrivirile culinare sau combinațiile nereușite.

Bucătarul șef nu va termina treaba odată cu preparatul. Va veni la masă și îți va explica ce a înțeles din ingredientele pe care le-ai ales și ce și-a imaginat despre respectivul preparat. Cu siguranță, i-ar plăcea să afle părerea ta și să îți răspundă la întrebări.

••• Freestyle Dinner are loc în fiecare miercuri, la Lente & cafea din strada General Praporgescu nr. 31.

••• Pentru a ne asigura că te bucuri de toată grija și atenția bucătarului șef, este nevoie de rezervare cel mai târziu cu o zi înainte, la cafea@lente.ro.

~~~ • ~~~ • ~~~

LENTE & cafea nu e un bistro obișnuit.

Lente e locul unde mâncarea bună se intersectează cu intimul, așa cum o face un cămin. Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera e la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare.

* We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

Details

Date:
Wed, 21 Dec 2016
Time:
7:30 pm
Event Category:
Event Tags:
, , ,
https://www.facebook.com/events/184751458616407/

Organizer

Lente & cafea

Venue

Lente & Cafea
31 General Praporgescu
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.