CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Filmul din mansardă @ Lente & cafea

Mon, 11 Jul 2016 ⏐8:00 pm - 11:00 pm

Filmul din mansardă @ Lente & cafea

Filmul din mansardă @ Lente & cafea
11 Iulie, 20:00

Zilele de luni sunt, poate, cele mai neplăcute, pentru că huzurul și leneveala de peste weekend lasă loc treburilor serioase și importante. Ca să îndulcim începuturile de săptămână, vă invităm la o întâlnire cinematografică relaxată în mansarda noastră din strada Arcului nr. 8
(=== zona Armenească===).

*****
Mansarda noastră este primitoare, dar mică, așa că te rugăm să ne anunți la 021 210 96 96 sau cafea@lente.ro dacă ajungi să vezi filmul cu noi.
*****

Filmul din mansardă este un pretext (bilunar) să ne adunăm în jurul unei povești. Poate vor fi filme premiate sau care au făcut istorie, poate vor fi doar filme care fac parte din istoria noastră personală și, de ce nu, poate ne recomandați chiar voi ce filme v-ar plăcea să vedeți sau să revedeți.

Intrarea este liberă.
Dăm play la ora 20:00, vă așteptăm de pe la 19:30 ca să avem timp să facem cunoștință. După film, ne-ar plăcea să mai zăbovim să schimbăm impresii.

=============

Mansarda Lente este un spațiu mic pentru oameni mari, un loc de joacă și relaxare care pulsează în ritmul celor care îl populează cu visele și pasiunile lor.

Details

Date:
Mon, 11 Jul 2016
Time:
8:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,

Organizer

Lente & cafea

Venue

Lente & Cafea
31 General Praporgescu
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.