CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savoring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street!

Sat, 1 Jul 2017 ⏐7:00 pm - Sun, 30 Jul 2017 ⏐11:00 pm

Festivalul International de Teatru de Strada B-Bit in the street (2)

 

ÎN IULIE, CAPITALA DEVINE SCENA FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TEATRU DE STRADĂ BUCUREȘTI

O lună de festival, 14 zile de spectacole

40 de reprezentații ale trupelor românești și internaționale

9 țări participante

 300 sute de artiști vor susține reprezentații în 10 zone cheie din Capitală

Primăria Capitalei prin ARCUB organizează singurul festival internațional de teatru de stradă din București, care anul acesta devine cel mai mare eveniment de profil din țară. Între 1 și 30 iulie, a noua ediție a festivalului aduce la București sute de artiști internaționali și peste 40 de spectacole din Franța, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria, Spania și România.

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street! mărește în 2017 doza de distracție cu un program  de spectacole de teatru de stradă, în fiecare weekend din luna iulie, de vineri până duminică, de la ora 19:00 până la ora 23:00 în următoarele zone din Capitală: Piața George Enescu, Piața Revoluției, Parcul Krețulescu, Calea Victoriei, Piațeta Odeon, Piața Universității, Piața Constituției, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii și Centrul Istoric.

Astfel, în timpul zilei, străzile vor fi împânzite de spectacole itinerante ale artiștilor pe catalige, performance-uri participative, spectacole de magie și street dance, statui vivante, personaje supradimensionate și parade de culoare, dans și muzică. Reprezentațiile de seară animă peisajul bucureștean cu acrobați care dansează pe calcane luminate de proiecții 2D sau suspendați deasupra orașului, cu spectacole de lumină, jonglerii cu foc, personaje gigantice luminoase, reprezentații de tango, atmosferă de cabaret și costume spectaculoase.

Startul B-FIT in the Street! 2017 se dă sâmbătă, 1 iulie, de la ora 19, în Parcul Unirii, care devine punctul de întâlnire al fanilor teatrului de stradă cu artiști pe catalige și acrobați din Italia. Personajele venețiene de secol XVII de la Incanti Barocchi, costumele de fluture cu aripi enorme ale artiștilor Farfalle in Danza și statura impunătoare a Mascotei stârnesc curiozitatea și amuzamentul bucureștenilor și turiștilor. Pe lângă personajele fantastice pe catalige, spectacolul Mistral ridică nivelul de adrenalină al publicului, cu o demonstrație de acrobație a unui artist suficient de curajos să se urce la cinci metri înălțime, în vârful unui stâlp susținut în poziție verticală de patru cabluri ținute chiar de voluntarii din public.

Parteneri media: Europa FM, București FM, RFI România, Radio România Cultural, Radio România Internațional, BUSINESS REVIEW, Femeia, România Pozitivă, orasulm.eu, news.ro, inoras.ro, urban.ro, ziarulmetropolis.ro, getlokal.ro, kudika.ro, eva.ro.

 

Details

Start:
Sat, 1 Jul 2017 ⏐7:00 pm
End:
Sun, 30 Jul 2017 ⏐11:00 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Organizer

ARCUB

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2018 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account