feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fereastra care n-avea somn – premieră MiniREACTOR

Thu, 5 Nov 2020 7:00 pm 8:00 pm

Fereastra care n-avea somn - premieră și premieră #MiniREACTOR Foto ioana Ofelia

foto: Ioana Ofelia

Avanpremieră: 1 noiembrie, ora 11

Premieră: 5 noiembrie, ora 19

Un spectacol despre maturizare, imaginație și relația dintre părinți și copii.

Cu o durată de 45 de minute și recomandat copiilor cu vârsta peste cinci ani, Fereastra care n-avea somn va avea avanpremiera online duminică, 1 noiembrie, de la ora 11, și premiera în 5 noiembrie, de la ora 19, pe canalul de Youtube MiniREACTOR # teatru pentru copii.

Fereastra care n-avea somn spune povestea lui Ruxi, care, în noaptea dinainte de a împlini 7 ani, se gândește dacă să facă sau nu acest pas. Cum să faci să împlinești șapte ani, dar să ai voie în continuare să faci tot ce face un copil de 2, de 3, de 5 ani? Împreună cu prietena ei secretă, Ruxi află marele secret al adulților și cum să aibă oricâți ani dorește.

Textul spectacolului este scris de Selma Dragoș și a fost declarat câștigătorul concursului de piese pentru copii organizat de MiniREACTOR la începutul anului. Spectacolul este regizat de Dragoș Alexandru Mușoiu și îi are în distribuție pe Oana Mardare, Paula Maria Seichei, Bianco Erdei, Andreea Ajtai, scenografia fiind semnată de Lucia Mărneanu, iar muzica de Magor Bocsárdi.

Atât Fereastra care n-avea somn, cât și alte șase piese trimise în concurs au fost publicate în volumul START. Dramaturgie pentru copii, care poate fi citit online pe site-ul editura.liternet.ro.

Evenimentele fac parte din proiectul cultural START. Dramaturgie pentru copii, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe detalii despre programul Mini Reactor puteți găsi pe pagina de facebook – https://www.facebook.com/mini.reactor sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

REACTOR de creație și experiment

View Organizer Website

Online

online

https://www.facebook.com/events/298089857831551

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.